Veckan på backen v. 38

En hel sommar har passerat sedan sist jag uppdaterade er om min vecka. Det är märkligt vad hektiskt man har det på sommarhalvåret. Sådär så man inte ens hinner skriva några rader och reflektera över livet. Men nu är hösten här, och det är ett perfekt tillfälle att plocka upp denna mer eller mindre återkommande veckosammanfattning. Jag försvarar mig med att jag knappt upphövt min "sommarlovsbloggning", men nu kör vi igen!
» Veckans renovering/Drömmenfundering
Det har verkigen varit full fart i bygget i veckan! Mest väntar vi på rörmokeriet. För att få vatten och värme i huset. Men det är lister som sätts, skåp som skruvas ihop, inredning som kommer på plats. Vi är tre personer som är engagerade i taklisterna till kontoret med, vi har valt att återanvända de gamla, tredelade listerna och det är en hel del mek för att få dem iordning. Vi lever och andas renovering just nu och har inte tid för så mycket annat i livet.
 
» Veckans älskling!
Lo har varit en riktig renoveringsbebis i veckan och gett oss många välbehövliga timmar ute i Drömmen. Vi har haft tredje träffen på babysimmet med vilket hon älskar. Hör och häpna; men jag troooor att hon har minskat ner på kräkandet!
» Veckans hästar
Jag vann en tävling på instagram och Årvar fick sig en djupvågsbehanding av Helena på @massageochsadlar (besök på insta snarast). Han blev av med en del låsningar i bogen som säkerligen uppstått pga hans knäproblem. I veckan fick vi också tid för röntgen av knäet och jag är så vansinningt nervös. Håll en tumme, tack! I övrigt har Å tappat båda bakskorna och jag har absolut noll hästflow. Stor djup suck från mig, pust.
» Veckans höns
Mina "blondiner" har blivit ruvgalna och jag hittade Lottas äggömma (13 st ägg) i veckan! Kycklingarna lever och frodas, de bor numera i hönshuset och kommer att få börja hänga med de stora hönsen mer och mer nu. Njuter så av att se dem gå lösa och ha det bra, tänk att snart är det sut på lata sommar och höst-dagar här ute på gården!
» Livet i veckan
Det var full rulle i veckan. Världens finaste J & O var här på middag och fick hjälpa lilla ponny-hyresgästen som fastnat i ett stenstup (det är en lång, otäck historia som - tack och lov - slutade jättebra!). Fikabesök och, snabba höstpromenader. Jag läntar efter långsamma, soliga höstpromenader men just nu prioriteras renoveringen och Lo får bara nattas som snabbast. Det har varit full fart och jag har absolut inte hunnit plocka upp potatis, klippa och trimma gräs samt börja flyttrensa som jag hade tänkt.
0 kommentarer