Vi tar en titt i badrummet!

Älskade backen. Iklädd vispgrädde sedan förra helgens snöyra. En soldyrkande kallblodskung. Lugnt och skönt. Bakom min rygg står stora hantverkarbilen, den kommer upprullande på backen varje morgon och åter vid tre-fyra igen. Sådan otrolig lyx att saker blir gjorda i huset, medan vi snusar på bebis och försöker lära oss hur vår skatt vill leva livet.
 
Vi tar en titt på vad som hänt senaste två veckorna;
tv. Här gick startskottet till toalett och tvättstugerenoveringen. Skivor och vvs och golvvärmeslingor, alltihopa klart. På bilden är det tvättstugan och där är också elen dragen. th. Sedan flytspackel, här ser man vart duschblandaren hamnar. Detta duschhörn kommer nog att bli mitt favorithörn på toan tror jag.
tv. Golvet lagt och väggarnas kakel påbörjat. th. Duschhörnan tar vid. Älskar det klassiskt vita kaklet vi valde, 10x20's plattor med halvförband.
Och golvet sedan. Så vansinnigt fint.  I duschhörnan kommer en mindre klinker att läggas.
tv. på denna väggen kommer kommoden att sitta. th. Duschhörnan igen. Nu med bättre belysning. I taket ser man gröna boxar, i varje box kommer en spotlight att sitta.
tv. Utanför badrum och tvättstuga råder stök. Det är fläktar och bruk och skivor hit och dit. Sån härlig röra när det händer grejer tycker jag! th. Dörrarna är på plats till båda rummen. Är så nöjd med dem.
.. och med tanke på att detta var vad vi pysslade på med för två år sedan. Så känns det så stort att börja se kakel och klinker komma upp. Så otroligt glad att huset går framåt fast att vi bara är inne och myser med Lo.
 
Jag älskar att visa stök och renovering för er, jag hoppas det uppskattas även om bilderna inte håller någon toppkvalitet!
Renovering - Badrum, Renovering - Drömmenhuset | |
#1 - - Sofia:

Det är så roligt att få följa med på renoveringen! Före bilder på allt och sen se hur allt växer fram, och hur ni tänker om material och alla väl. Vilket jobb ni gör alltså🙏
Sen gillar jag allt annat med bloggen också 😊

Svar: Åh vad glad jag blir! Det är så kul att spara hela resan här på bloggen <3
Isabell Lundberg

#2 - - Linnéa:

Jättekul att följa resan med Drömmen! Det blir SÅ FINT! Börjar själv bli sugen på att renovera hus (och ha ett gäng höns förstås!) ❤️

#3 - - Elin:

Vilken resa ändå. Strunt i kvaliten på bilderna, är så kul att se huset växa fram. ❤️

#4 - - Elin:

Vilken resa ändå. Strunt i kvaliten på bilderna, är så kul att se huset växa fram. ❤️

#5 - - Frasse:

Tycker också det är jättekul att se även om bilderna inte håller den kvaliteten du strävar efter. Spelar ingen roll. Före och efter är superkul!
Och grattis till en liten lo-ppa också!

Upp