Kör bara kör. Tänk inte så mycket

Publicerad 2019-06-16 20:47:37 i Lantliv,

Nämen hej.
 
Vad längesen det blev.
 
Så känns det, som att tusen dagar har passerat sedan sist. Så mycket som hänt. Skråmträsk har blivit grönt, jag har upplevt min första morsdag, juni har varit firandets månad med två dop, student, födelsedagsfir och möhippa. Vi har åkt härs och tvärs och vikt oss dubbla för att hinna med allt kul. Men nu har vi landat och börjar känna hur det lugna sommarlunket kommer ikapp oss.
 
Mmmh.. vi njuter.
 
Jag bävade lite för hur jag skulle formulera mitt första blogginlägg på en mindre evighet. Så tänkte jag på min instagramvän Louises ord "Kör bara kör. Tänk inte så mycket."
 
Så nu gör jag det. Hej på er. Nu ska jag berätta roliga saker framöver. Som att vårt kök står ute i huset. Som att hästarna går på en dutt bete nu. Som att potatisen är satt. Och snart kläcks det kycklingar på backen.
 
Så nu firar jag iväg junis första blogginlägg. Utan att tänka så mycket. Och med ord som lovar att det blir fler inlägg framöver. Med glimtar från livet på backen.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Josefin

Publicerad 2019-06-16 21:46:41

Så skönt att ni äntligen fått landa, men också roligt med så mycket roliga firanden.
Jättefina bilder också!

Postat av: Emmeli

Publicerad 2019-06-18 23:53:52

Jaa huurra, som jag saknat dig!! Köra bara kör, tänk inte så mycket... så himla bra ord. Och du, du är fantastisk och bilderna är magi. KRAM <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela