Kör bara kör. Tänk inte så mycket

Nämen hej.
 
Vad längesen det blev.
 
Så känns det, som att tusen dagar har passerat sedan sist. Så mycket som hänt. Skråmträsk har blivit grönt, jag har upplevt min första morsdag, juni har varit firandets månad med två dop, student, födelsedagsfir och möhippa. Vi har åkt härs och tvärs och vikt oss dubbla för att hinna med allt kul. Men nu har vi landat och börjar känna hur det lugna sommarlunket kommer ikapp oss.
 
Mmmh.. vi njuter.
 
Jag bävade lite för hur jag skulle formulera mitt första blogginlägg på en mindre evighet. Så tänkte jag på min instagramvän Louises ord "Kör bara kör. Tänk inte så mycket."
 
Så nu gör jag det. Hej på er. Nu ska jag berätta roliga saker framöver. Som att vårt kök står ute i huset. Som att hästarna går på en dutt bete nu. Som att potatisen är satt. Och snart kläcks det kycklingar på backen.
 
Så nu firar jag iväg junis första blogginlägg. Utan att tänka så mycket. Och med ord som lovar att det blir fler inlägg framöver. Med glimtar från livet på backen.
2 kommentarer
Josefin

Så skönt att ni äntligen fått landa, men också roligt med så mycket roliga firanden.
Jättefina bilder också!

Emmeli

Jaa huurra, som jag saknat dig!! Köra bara kör, tänk inte så mycket... så himla bra ord. Och du, du är fantastisk och bilderna är magi. KRAM <3