Sommaren är här

ÅH! Sommardagar hörrni. Jag mår så fint. Går runt med smutsigt hår, skitiga kläder och lever lantliv mest hela tiden. Byter om till sandaler och jeans ibland, lämnar gården och umgås med vänner. Här hemma är det smutsigt och mycket att göra, men vem vill vara inne och stöka på när det är sommarväder och man är mitt uppe i livets finaste sommar? Inte då jag. Vilka fina dagar vi haft, vi tar en titt tycker jag!
(null)
Vi behövde köpa en bal med isolering och passa på att besöka Alhems trädgård i samma veva. Förra året satt jag och slumrade i en fåtölj och var gravid. I år var Loppan med.  
(null)
Vi provade olika sorts gelatoglass, Hasselnötschoklad och vattenmelon, mango och biscotti. Älskar förresten Fredriks nya tröja, Astrid <3
(null)
Vi åkte direkt från Skellefteå till Åbyn utanför Burträsk där mina föräldrar bor. Någon premiärsatt i barnstol en stund. Sedan badade vi badtunna, åt jordgubbstårta och firade min systers födelsedag!
(null)
En annan kväll hämtade jag upp min Matilda och åkte till grannbyn, Ljusvattnet. Där hade de styrt upp en konsert på en flotte i sjön.
(null)
Tror hela byn var där. Så himla fint ordnat.
(null)
Lo var på sitt gladaste humör! Söt som socker!
(null)
Trivdes gott i Tildis famn <3 värdet var underbart, sällskapet med. Matilda sa "tänk, när vi var 18 år var vi och såg Melissa Horn på Trästocksfestivalen, här är vi, nio år senare, med din dotter, och lyssnar på Melissa Horns låtar, så fint!". Kvällen bjöd nämligen på tolkningar av Melissas fina låtar.
(null)
I en campingstol med en stor godispåse och en go bebis i knäet. Livet ler mot mig. 
(null)
Dagen därpå rörde vi ihop en våffelsmet och åt ute i trädgården.
(null)
Lo härjade runt på filten, vill helst tugga på prick allt just nu!
(null)
Våfflorna blir så härligt gula med hemägg i smeten!
(null)
I lördags hade vi byaloppis och jag fyndade mer än jag sålde tror jag. Som denna gulliga soffa vi ställt vid bagarstugan. Mysigt!
(null)
Invigdes med jordgubbar, glass och kaffe i tjugoåtta plusgrader.
(null)
Imorse åkte jag med delar av familjen till ett av byns två jordgubbsland. Tre små liter blev det för mig, haha. Hade tänkt plocka tio gånger så mycket, men livet med småbarn är som det är, placerade oss i skuggan medan resterande familjemedlemmar plockade för glatta livet.
(null)
Resten av tiden spenderar jag helst med lilla Lo. I skuggan med näsan i hennes små hudveck. Älskar varje minut av hemmamammalivet.
1 kommentar
Amanda (Swedish Passport)

Men åh, hur fantastiskt var inte detta inlägg då?? Så himla idylliskt!