När jag blev överraskad med babyshower !

Publicerad 2019-01-11 23:45:56 i Att bära på en bebis,

Åh vad dagarna gått fort. Har tagit en liten instagram/blogg-paus och varit i det klyshiga nuet en stund. Fint det. Men också fint att titta in här. I lördags var det fortfarande långledigt och jullovskänsla. Vi skulle åka till mina föräldrar i hembyn för att hälsa på min faster och farbror och äta lunch tillsammans...trodde jag...
... När jag kom innanför dörren så stod alla mina vänner - från söder till norr - uppradade framför mig. Från Varberg, från Skåne, från Stockholm, från Umeå, från Skellefteå, från hembyn, mina systrar, svägerskor, svärmor och föräldrar. Alla guldkorn, samlade under samma sak. Det var dags för babyshower, å vilken mysig sådan det blev. Och jo, ja, tårarna sprutade när jag såg alla mina hjärtevänner. Att de samlats, för att fira mig och livet i min mage. Så fantastiskt. Vilken present. Så otroligt bortskämd jag är.
Jag håller hårt i mina gudkorn. Vi ses inte jämt, och jag har dem inte nästgårds. Men åh vad jag älskar dem, och uppskattar dem. Vissa av dem, som min Julia E har jag känt sedan dagistiden. Kajsa och Ingela hakade på under mellanstadiet och fotbollstiden. Bästa Matilda som jag hängde armkrok med hela gymnasiet, och min bästis Julia L som jag lärde känna under studentveckorna. Jag hade vägrat prata med henne under tre år och blev blixtförälskad när vi väl började prata i slutet av trean. Svägerskorna och svärmor som jag fick på köpet med Fredrik (bästa "på köpet" någonsin!). Min fyrkläver ´MHS Finest´ som förgyllde mina universitetsår, Julia G, Lovisa, Chatrine och Malin. Å underbara Jennifer som jag lärt känna genom häst- och hönsintresset vi delar. Så mina fantastiska systrar och min fantastiska mamma. Vänner från olika delar av livet. Som inte känner varandra, men alla känner mig. Älskade allihopa. Så tacksam för dem.
Å de hade fixat så fint. Det var min favorit - brunch - Deluxe. Plättar, cupcakes, tårta, frukt, cakepops, popcorn, laxpaj, räkröra, hembakt bröd, ja det fanns verkligen allt och lite till.
Matildan hade gjort en så fin tårta. Med centerfyllning. Alltså. Så vansinnigt god.
En mom-osa bar såklart. Med bubbel och så <3
Alltsammans - så fint.
Dukat på tallrikar i trä. Pyntat med blått och rosa. Vackert granris. Som alla kämpat på och fixat och ordnat för att göra dagen speciell för mig. Kan inte förstå att jag kan ha sådan tur. Fikade tills bebisen protesterade. "Inte en tugga till" ropade hen högljutt.
Jag badade fullkomligt i presenter. Så mycket fint och välbehövligt till mig och den lille.
På att inte tala om ... hur fin blöjtårta? Kommer aaaldrig vilja använda ur den. Så fin.
Och detta då? Bebisens första gosedjur. Hästen, som ser på pricken ut som min första hästkärlek Trollfrej. Och alpacan Al Pachino.
Det lektes lekar i plural. Som denna när jag skulle gissa vem av mina vänner som fanns på bilderna.
Och denna.. när vi skulle gissa innehållet i blöjorna. Haha, vilka påhitt.
Å provsmak av barnmat. Å alltihopa - tillsammans.
Dagen förgylldes av småskruttarna som tillhör två av mina Julior. Fantastiskt att få pussa dem i nacken och spendera tid ihop. Älskar dessa små skruttar.
 
Tillslut droppade gästerna av. Å jag åkte hem. Jättevarm i hjärtat. Så tacksam. Så lycklig. Så fylld av kärlek till mina tjejer, så glad att de kommer att finnas i den lilles liv. Jag är så bortskämd. Å ja, jag kan inte sluta upprepa det. Så lyckligt lottad.
 
Tusen tack till Julia G som tagit alla fina bilder <3
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela