Söndag och huvudstupa sidoläge

Söndag på backen och jag önskar så att jag skulle kunna säga att ryggen är bättre och det är full fart på mig. Men jag kör på samma stil som Knut. Läser trädgårdsböcker jag hittat mina gömmor, ligger i soffan och slumrar. Så gott att ha en kattkille som håller mig sällskap. Han har knappt lämnat min sida idag. 
F pep ut i huset imorse. Sedan anslöt svärfar, mina föräldrar och slutligen kom svärmor med bullar.
Så tacksamt att få hjälp. Och fika. Jag som hade sett framför mig hur jag skulle laga mat och baka och dona här hemma under ledigheten. Nu räcker inte ryggen till för något. För minsta lilla aktivitet får jag spendera dubbelt så lång tid i soffan/sängen efteråt. Med varma vetepåsen på det onda.
Ute i huset har det dock rått full aktivitet. Det har städats, dammsugits och något helt osannolikt har hänt. Golvvärmen är på plats i tvättstugan. Med plåtar och slang. Dörrkarmen jag målat ska sättas in imorgon. Sedan klart för det där samtalet där vi säger "kör". Känns inte på riktigt.
Några svängar till hönshuset. Stapplande över isig gårdsplan med icebugs. Den bitna hönan verkar kanske repa sig. Mamma mockar åt hästarna och jag vilar vidare. Glädjs åt mycket idag, börjar acceptera mitt huvudstupa sidoläge och mellan det onda hinner jag njuta lite av att för en gångs skull göra ingenting. Även om jag helst hade vart där ute i Drömmen och pysslat på jag med. Förstås.
Katten Knut, Lantliv | |
#1 - - Jessica Högberg:

Duktiga du (även om det inte låter som du har nåt vidare val), hoppas det onda ger sej snart! <3

Svar: Tack för peppen och hejjarropen, det gör mig så glad <3
Isabell Lundberg

Upp