Det kom ett paket ...

... med den lyxigaste vinsten i ...
 
Jag rimmade ihop ett tävlingsbidrag till en instagramtävling jag scrollade förbi, någon dag senare fick jag meddelande om att jag vunnit! Priset var så fint, så fint så de vill jag gärna visa er! Jag vann ett kit till mig själv och någon jag tycker om - jag valde att dela det hela med min ena syster som haft några tungrodda veckor.
 
I år har jag nyårs"löften" som innebär att jag ska leva mer hållbart. Vinsten kvalar helt klart in i mina löften och gick hand i hand med min längtan efter ett enklare liv. Så vi tar en titt (detta inlägg är inte på något vis sponsrat, bara tips från mig till dig).
Här har vi hela kalaset. Dubbelt upp av allt - hälften till mig och hälften till syster E. Den där "svampen" är en "luffakudde", den används som tvålkopp, hur fiffigt? Ser ut som något som kommer från känsliga barriärrev eller något - men utvinns från en sorts gurka!
Jag faller mer och mer för fasta tvålar. Jag har en från Malin i Ratan som jag tvättar ansiktet med, och min ulltvål använder jag varje gång jag duschar, så härlig! Numera har jag denna tvätt-städ-disktvål med. Tänker att den ska få bo i köket på diskbänken. Luktar fräscht och vårigt. Skulle så gärna vilja prova en hårtvål framöver med. Så onödigt med plastförpackningar, vattenutspädda kemikaliescahmpon när man kan använda dessa. Lokalproducerade, snälla mot huden och miljön. Prisvärda (räcker så länge!)
I vinsten följde dessa fina örhängen från MNOP Jewelry. I återvunnit silver. Blir så glad, jag har bara ett till par örhängen jag använder (resten har rensats bort och getts till grannflickorna). Kan ha kvar något par i ett gammalt smyckesskrin med nu vid närmare eftertanke. Men nu har jag perfekta örhängen i silver, att använda både till vardag och festigheter.
Hållbarhet, Loppislycka & inköp till backen | |
Upp