Bröllop och sista rummet tapetserat!

(null)
I lördags hade vi bestämt att det skulle bli en helledig dag. Vi var hundvakt åt svärföräldrarnas hund Jaffa och hade stort sug efter skogen. Det var kyligt. Fleecetröja och fleeceoverall för Lo. Vi packade in henne i bärselen och gav oss iväg. Längst byavägen, längst skogsbilvägen och hemåt över vårt hygge. Vi tittade till några av de 7000 plantor Fredrik satte i våras. Tog en lov runt viltåkern. Kikade i en av våra gamla lador. Skogsluft gör gott, vi lovade varandra att promenera i skogen oftare.
(null)

(null)

(null)
Sedan blev det dusch och piff. Vi bar bjudna på bröllop! Det var så magiskt fint! Fråm start till slut. Hade lånat min systers tjusiga klänning också, hur fin?
(null)
Någon var prick hur söt som helst. Hon fick vara med under vigseln och fick sedan somna sött hos mormor och morfar som passande nog bor ett stenkast från festlokalen. Vi cyklade hem i kalla augustinatten, så lyckliga in i själen över allt sammans! Kröp ihop bredvid ett sovandes litet knyte, åh.
(null)

(null)
Sedan blev det söndag och kalas för storkusin och en dutt spackel hamnade på väggen. För att sedan kunna tapetsera under måndagen.
Alltså.
Är så himla nöjd över valet, kakelugnen kom
Fram så himla fint till de blå väggarna. För mig var det viktigt att rummen "går ihop" lite och att det känns som att huset har en röd tråd. Därför valde vi att tapetsera med samma bottenfärg som tapeten i kontoret har. Så tjusigt. Pappa hjälpte mig tacksamt nog men sista våderna satte jag själv med lilla Lo som hejarklack. Pjuh. Men det gick och nu är tapetseringen på nedervåningen klar! Så underbart! Full fart mot listning!
3 kommentarer
Rebecca Adnell

Så fina bilder på er!

Hanna Karlsson

Skogspromenader är verkligen härligt! Mysigt med bröllop och så härligt att få krypa ner tillsammans med bebisen. Vilken snygg färg på tapeten. Ska bli kul att se slutresultatet sen!

Annica

Hittade just din blogg :)
Så söt liten dotter <3
Älskar gamla hus (bor tyvärr i ett för mig ’nytt’ hus byggt -78) och följer gärna renoveringar av gamla hus .
Ska leta reda på ditt Insta också och kika på foton .

Svar: Tusen tack för dina ord och välkommen hit till bloggen <3
Isabell Lundberg