Utebelysning

Jag har tänkt visa mer bilder härifrån backen framöver - med mer fokus på renoveringen och alla projekt vi har för oss. Igår blev elektrikern klar, åh vad nöjda vi är! Vi anlitade en firma härifrån byn och vi är supernöjda, så otroligt duktig J har varit, snabb, trevlig och proffsig. Så igår när mörkret omslöt backen var vi riktigt pirriga på att prova vår nya utebelysning!
Säga vad man vill om spottar på ett gammalt hus (har förstått att åsikterna går isär) men när man bor så mörkt till som vi gör utan gatlysen och annat så är det väldigt trevligt med belysning ute. Vi hade förberett för åtta spottar i takutsprånget. Stallampan har vi haft på plats i ett år nu.
Stallampan är så klassisk och fin tycker jag. Vi har likadana på ladugården. Under den kommer drömdörrarna snart att sättas in.
Är så himla nöjd. Det lyser upp så trevligt. Vi har valt att ha väldigt vitt ljus på alla våra spottar, 4000 K. Tänk, snart lyser det i fönstret med! Vår utebelysning på huset styrs endast via en app i telefonen. Vissa tycker vi är knäppa som skippar lysknapp, men det är ju så smidigt när tekniken fungerar!
Ikväll satte jag igång utebeslysningen på ladugården med. Vi bor så rackarns mörkt till att vi skulle kunna ha hur mycket besysning som helst tror jag.
Så stallampor och spottar i en herrans röra. Jag gillar ju att blanda gammalt och nytt. Det är verkligen tjusigt att kika ut mot Drömmen och se farstukvisten så fint upplyst. Kanske måste vi göra någon mer sorts belysning på någon av gavlarna med en vacker dag. Det får bli när vi kan gömma en lampa i någon rabatt.
 
Förresten, på bilderna ser ni också våra luggslitna ladugårdsdörrar och rampen upp till ladugårdsvindan. Ska bli så härligt att börja bli klar med Drömmen och bita tag i sådana gårdsprojekt istället.
 
Tycker ni om att läsa denna typ av inlägg? Klicka i sådana fall på hjärtat här nedan, kram!
0 kommentarer