Investering för livet

Nu har vi storinvesterat här på backen. Det känns som en av livets bästa investeringar faktiskt. Fredrik kommer att vara hemma en hel månad och bygga på huset. För oss är inte pengar och flärd det viktigaste, vi prioriterar tid tillsammans och nu så inviesterar vi precis så. En ledig månad att lägga timmar och åter timmar på huset. Mellan varven gå någon barnvagnspromenad och ta en fika på farstun tillsammans. Åhå, vad bra det känns redan nu. Detta innebär att vi kommer en hel drös med dagar närmare att faktiskt bo i huset och renoveringstakten kan då vridas ner och livet levas lite mer "fritt" därefter.
 
Jag hoppas kunna ansluta någon timme under månaden, när Lo sover i vagnen eller så. Längtan ut i huset är riktigt stor nu, jag har i princip inte byggt något alls sedan i juli så ni förstååår ju.
 
Vi har planerat lite aktiviteter i huset under april och det ska bli så otroligt spännande och se hur pass långt vi hinner på en månad. Redan igår spikades ett av halltaken upp, ett superfint locktak. Annars så tar vi det som det kommer, vi hinner det vi hinner.
 
Ni får ju haka på aprilmånadens byggmarathon, förstås!
2 kommentarer
Maja

Åh vad kul! Det är så roligt att se bilder från renoveringen😍

Svar: Ska verkligen försöka lägga upp mer bilder framöver, det händer så mycket nu :)
Isabell Lundberg

Sofia

Så klokt av er att göra och tänka så. Mer Tid på huset och tillsamans.👌
Jag älskar våren! Eller ja jag ÄLSKAR våren minus all sand och lera som barn och djur drar in!🤦‍♀️🤷‍♀️

Svar: Verkligen - april har hittills varit magisk. En investering för LIVET! :)Åh ja det är en massa lort överallt här, jag skyller på katten men är nog MINST lika skyldig själv ;)
Isabell Lundberg