Investering för livet

Publicerad 2019-04-02 17:26:27 i Allmänt,

Nu har vi storinvesterat här på backen. Det känns som en av livets bästa investeringar faktiskt. Fredrik kommer att vara hemma en hel månad och bygga på huset. För oss är inte pengar och flärd det viktigaste, vi prioriterar tid tillsammans och nu så inviesterar vi precis så. En ledig månad att lägga timmar och åter timmar på huset. Mellan varven gå någon barnvagnspromenad och ta en fika på farstun tillsammans. Åhå, vad bra det känns redan nu. Detta innebär att vi kommer en hel drös med dagar närmare att faktiskt bo i huset och renoveringstakten kan då vridas ner och livet levas lite mer "fritt" därefter.
 
Jag hoppas kunna ansluta någon timme under månaden, när Lo sover i vagnen eller så. Längtan ut i huset är riktigt stor nu, jag har i princip inte byggt något alls sedan i juli så ni förstååår ju.
 
Vi har planerat lite aktiviteter i huset under april och det ska bli så otroligt spännande och se hur pass långt vi hinner på en månad. Redan igår spikades ett av halltaken upp, ett superfint locktak. Annars så tar vi det som det kommer, vi hinner det vi hinner.
 
Ni får ju haka på aprilmånadens byggmarathon, förstås!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2019-04-02 22:32:02

Åh vad kul! Det är så roligt att se bilder från renoveringen😍

Svar: Ska verkligen försöka lägga upp mer bilder framöver, det händer så mycket nu :)
Isabell Lundberg

Postat av: Sofia

Publicerad 2019-04-06 16:32:05

Så klokt av er att göra och tänka så. Mer Tid på huset och tillsamans.👌
Jag älskar våren! Eller ja jag ÄLSKAR våren minus all sand och lera som barn och djur drar in!🤦‍♀️🤷‍♀️

Svar: Verkligen - april har hittills varit magisk. En investering för LIVET! :)Åh ja det är en massa lort överallt här, jag skyller på katten men är nog MINST lika skyldig själv ;)
Isabell Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela