Den ljuvaste av helger

Nähä ni, vilken ljuvligt härlig helg vi fick till. Träffat massor med nära och kära, ätit gott och fått njuta av timmar ute i solen. Är så himla glad. En av de bästa stunderna var hel klart att få hoppa i gummiströvlarna och leva lantliv. Som jag längtat efter mina favoritskor, de perfekta lagomt höga stövlarna.
Solen har strålat från bli himmel. Hönsen har fått vara ute på äventyr. Ceasar har fortsatt tänkt vara dum mot hönan Gottfrida så hon bor i egen bur så länge.. Han vill bara och endast pyssla om sina Hedemoradamer och gör det med bravur i alla fall.
Gården tinar fram lite i taget. Hönsen blir så lyckliga när ny mark kommer fram, sprättar runt och undersöker precis överallt. Som att äventyren sträcker sig lite, lite längre varje dag.
Inne i stallet har vintern mer eller mindre sopats ut. En herrans massa päls har borstats bort från båda hästarna. En av helgens höjdpunker har varit att båda hästarna har fått komma ut och motionera. Årvar har longerats och blivit riden av grannen som framöver ska, om allt går väl, hjälpa till att motionera honom. Fapriola har fått komma ut med sin favorittjej A i vårvädret.
Utanför Drömmen råder byggstök kan man lugnt säga. Det kapas och donas så det står härliga till, kan jag lova.
Men mest målas det. Pärlspont. Till tvättstugan, till skafferiet, till farstun, till hallen och så. Känns fint att få leva ett liv kantat av pärlspont framöver.
Vi kom tillslut fram till vilken grågrön kulör vi ville ha i hallarna och de blir så himla fint. Mycket svårfångat på bild, men här har ni ett smakprov på alltihopa.
 
...
 
Helgen avslutades med att bokföringen blev klar (den lyckan - obeskrivlig) och imorgon ska alla blanketter och deklarationer fyllas i. Sedan kan jag pusta ut för i år. Finns få saker jag avskyr så mycket som momsdeklaration och sådant svårt administrativt göra. Men så skönt att ha det gjort. Nu ska jag lägga några minuter mer på att kika in här, känns så himla kul.
 
... Dessutom har vi varit iväg hela lilla familjen norrut och hämtat hem inte mindre än tre nya familjemedlemmar... Kika in senare i veckan så ska jag berätta mer!
3 kommentarer
Emma

Åh vad mysigt ni verkar ha det!

Svar: Tack snälla, vi njuter av livet just nu <3
Isabell Lundberg

Jessica Högberg

Ha ha, jag älskar att läsa om Eran backe. Grattis till avslutat admin.
Såklart nyfiken på dom nya medlemmarna...
Pärlspont är fint
Önskar dej en fin start på veckan=)

Svar: Härligt att du gillar att kik in här :) Hoppas du har en fantastisk påsk!
Isabell Lundberg

Tess

Åh, vad härligt det ser ut! Vilka mysiga bilder :) Kram

Svar: Tusen tack <3 Det var en fantastisk helg
Isabell Lundberg