Lägesrapport från veckan

Det är torsdag och snart vankas lantlivshelg på backen. Kan knappt bärga mig. Hade korthelg förra helgen då tjänseresasn sträckte sig ääända till sen lördagkväll. Så imorgon ska det njutas, av fredag och lantliv.
 
Vilken fin vecka det vart. En snäll en. Ni vet när man hinner ordna det härligt och bra för alla djuren, kommer in, duschar varmt och kryper ner ganska utslut, så börjar ett redigt höstregn strila ner för takpannorna. Känslan av att alla djuren är under tak, med vissa med rejäla hötussar, andra värmelampa och en tredje rent i storsängen mellan husse och matte. Njutbart för oss allihopa.
 
Eller som när säsongens första norrsken intensivt fladdrar ovanför skorstenen. Dansar ivrigt fram och tillbaka över himlen. Skådespeleri. Älskar det så. Känner mig så levande under det där fladdret. Världens bästa godnattsaga.
 
Igår jobbade jag hemifrån och hann vara riktigt produktiv. Tog en tupplur på niofikat. Bara en sån sak. Vaccinerade hästarna på lunchen. Världens Bästa Veterinär Karin var på besök i år igen. Hon är både klok och duktig, hästarna verkar älska henne. Allt så smidigt, och hästarna fick snällt vila även dygnet därpå, tror inte de klagar alls. Hann swisha genom huset med dammsugaren och Ajaxflaskan med. Så välbehövligt.
 
Trots att denna torsdag inte var någon toppendag, jag var klumpig och trött och hade sönder mina glasögon. Pjuh, ibland är det fullt upp bara att vara Isabell alltså. Men trots det, så tar jag fredag imorgon med en fin känsla i kroppen. Hästarna med varsin hötuss, kycklingarna under värmelampan, hönsen på sin pinne. Knut ute på äventyr och ett nystädat hem. Så redo för lantlivshelg.
 
Har så mycket att skriva och visa framöver, så kika in under helgen vettja!
#1 - - Frida Halvardsson:

Hejsan!

Jag heter Frida och kommer från företaget Rabble.
Jag skulle vilja diskutera med dig angående ett potentiellt samarbete.
Jag försöker hitta din mailadress men hittar inte den, så maila mig gärna på frida@rabble.se så kan vi diskutera närmre!

Med vänlig hälsning,
Frida Halvardsson :)