När vi två blir tre

Idag är det den femte okober. Vår dag. Idag har vi varit ihop i tio år. Det är helt ofattbart. Tio år av kärlek och glädje, men också sorg och dagar kantade av mörker. Men vi har haft varandra, genom allt. Vi har vandrat genom livet, hand i hand, sedan vi var sexton små år. Genom gymnasiet, genom cancerbesked, genom studenten, genom att flytta till hus. Vi har vandrat genom olika länder; Gran Canaria, USA, (Jamaica, Haiti, Mexico), genom Thailand, Tyskland, Norge och Island. Vi har vandrat genom livsbeslut som att köpa gården och börja renovera. Genom universitetet och pendlar-långa dagar. Genom jobb och helg, vardag och fest. Genom hela livet, hand i hand, tillsammans. Tio år av kärlek.
 
... och nu...
 
... Börjar nästa äventyr. 50 % av honom och 50 % av mig växer nu inom mig. En liten bebis förpackad i en kulmage under mitt hjärta. Anledningen att jag är extra snäll med mig själv. Får frikort på att tupplura och sova tidigt. Jag är så lyckig i detta, att få dela det med min Fredrik. Han som ska bli pappa till vårt barn. En liten, som vi längtar efter så mycket.
... Vi känner lugnet. Bygger hus så det står härliga till. Men njuter, av den här speciella tiden. Njuter av varandra och vad som komma skall. Njuter av lugnet men kommer välkomna kaoset med känslor, blöjor och lite mera "hejsanhoppsan" i livet, med öppna armar. Vi har ingen aning vad som komma skall, men jag är helt säker på att det blir fantastiskt.
... Så när solen återvänder från vinterdvalan och snön bäddat in backen så blir vi tre. Han och jag och vår alldeles egna, efterlängtade bebis. Och ingenting kommer någonsin bli som det varit igen. Så fantastiskt fint, å vad jag redan älskar den lilla i magen som ger mig små fladderbuffar om kvällarna.
 
50 % han och 50 & jag.
#1 - - Ella Ceder :

Alltså åååh! Jag spricker så himla fint du skriver 😍

Jag har följt dig/er länge! Minns inte anledningen till att jag fann nån av dina första bloggar, minns bara att jag fastnade direkt! Dina texter om ert liv tsm är så fängslande och inspirerande. Många gånger "tappade" jag bort din blogg, och blev lika glad varje gång jag fann den igen. Vet också att det inte är riktigt din "grej" att vara i rampljuset och få för mycket uppmärksamhet, att det kan skrämma. Hoppas du inte känner så av min kommentar nu. Du är otroligt modig och givmild som delar med dig av glimtar av ert liv och jag ville bara att du skulle få veta att det uppskattas ❤ Blev otroligt glad för er skull nu! Stort grattis och lycka till Issa och Fredrik.

Svar: Men tack snälla du, så himla glad jag blir <3 Dessa kommentarer är faktiskt de jag älskar mest - ärliga och fantastiska. Blir så glad att någon tar sig tid att "prata tillbaka" på min internetdagbok.. Tusen tack för lyckoönskningarna <3 <3
Isabell Lundberg

#2 - - Miriam:

Åh grattis, så roligt ❤️

Svar: Tusen tack <3 Känns helt fantastiskt!
Isabell Lundberg

#3 - - Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.:

Åh vilka underbara nyheter, stort grattis <3

Svar: Tusen tack, så glad jag blir <3
Isabell Lundberg

#4 - - Anonym:

Men så mysigt ♥ Ni har en helt underbar tid framför er ( Har själv 3 vuxna barn, den yngsta är 25 ) och precis som du själv skriver kommer det att aldrig att bli som förut igen, bara till det bättre! Stort Grattis till er båda ♥

Svar: Så fantastiskt, det så så mycket att se fram emot, ska bli så spännande att se vad det är för någon som gömmer sig där inne <3
Isabell Lundberg

#5 - - Johanna:

Så roligt!!! Stort grattis!!!! ❤️

Svar: Stort tack <3
Isabell Lundberg

#6 - - Emmeli:

Å, läser i kapp här nu och är så
blöt på ögonen. Fantastiska ni, Grattis igen och igen, till liten skatt i magen! ❤️

Svar: Tusen tack fina fina du <3
Isabell Lundberg