Kittad för stor mage och så

Publicerad 2018-11-20 18:42:44 i Att bära på en bebis,

 
Blusen är tre år gammal från H&M, jeansen sprillans nya från samma ställe, skorna från Mountain Horse, inköpta på lokala hästaffärn som la ner i somras. Klockan är min finaste Marc Jacobs, som jag fått av Fredrik. Älskar den!
 
Okej stopp! Hur fort går tiden nu? Har knappt hnnit blinka sedan jag skrev om bebishjärtöjud och gravidjeans. Och se här ovan, mitt första egna par preggo-jeans som faktiskt (måste erkänna) är ofantligt sköna. Går att leva i några veckor till.
 
I veckan har jag mått oförskämt bra. Har varit full fart varvat med vila. Under helgen hade jag ont i magen, så spenderade en extra timme med boken uppkrupen i sängen. Det är så skönt att lyssna på kroppen. Vilken god övning att göra, sluta lyssna på vad man borde göra och istället tvinga sig själv att vila och återhämta kroppen 
 
Jag tokälskar gravidyogan. Får helt vara inne i min egna bubbla och bara fokusera på här och nu. Är så fantastiskt skönt efteråt. Kroppen är pömsig och varm och känns helt fantastisk efteråt. Mysigt är det med förstås.
 
Känns så lyxigt att få vara gravid och bära på vår bebis. Längtar mer för var dag, och förväntningarna är enorma. Vi börjar sakta (otroligt sakta) blir redo för föräldralivet. Små inköp, traderafynd och planer på hur lilltorpet ska omvandlas till bebis-bo fyller tankeverksamheten och fritiden. Tillsammans med djuren, huset och hemmet i övrigt. Så mycket som händer hela tiden, och vi bara försöker njuta av det hela.
 
I helgen var vi ute och pekade ut byrå vi ska stöka fram och städa upp. Den står på ladugårdsvindan och är ungefär hur fin som helst. Får visa er framöver.
.. och justdet, ska inte ljuga! November bjuder mest på hurviga dagar så jag lever i min gravidjacka från Polarn o Pyret som min syster fyndat åt mig på Facebook köp & sälj (180 kr!) och mysmössan från H&M den med. Känner mig höstkittad och redo för större mage att fylla upp jackan med.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Emmeli

Publicerad 2018-11-22 09:41:35

Såå vacker så klockorna stannar! Längtar tills den dagen allt faller på plats och du sitter här i köket och sörplar kaffe med mig och finmamman från grannbyn... KRAM

Svar: Åååh finaste du <3 Den dagen ska inte vara allt för långt bort, stora kramen!
Isabell Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela