På utflykt till Keldur

Publicerad 2018-05-01 00:08:00 i Resor - Island 2018,

Överallt finns saker att se på Island. Det ser ut som att det är "igenting" och helt plötsligt har men en skylt som skvallrar om någon sorts kulturminne,
Som här, mitt ute på landsbygden mellan hotellet vi bodde på och ridningen vi skulle på. Där skylten uppmanade oss att gå med benen och lämna bilen.
Vi hade så otur med vädret denna dagen. Hällregn så fort vi steg utanför bilen och uppehåll så fort vi rullade igen. Här i min systers traderafynd - en vintage Fjällrävenjacka jag knyckt. Lite bredaxlad med så himla varm och skön, perfekt för Islands nyckfulla väder.
Vår lilla utflyt bar av hit - till Keldur. Några av Islands äldsta bevarade träbyggnader. Och precis som i varje liten by fanns en liten kyrka också.
Fredrik <3 Han gör sig så bra till Islands natur.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela