Om senaste loppisfynden

Publicerad 2018-06-16 16:17:18 i Loppislycka & inköp till backen,

 
Förra lördagen var Fredrik och jag ute på byn och gjorde ärenden. Som att handla och äta glass och sådant som vuxna gör. På vägen hem utbrast jag "Åh! Loppisen har öppet!!" och Fredrik förstod förstås exakt vad jag var ute efter, vände skutan (flakbilen) och körde tillbaka till byns gamla affär som numera är bostadshus och loppis. I en helt fantastisk loka har gumman Inger loppis, där hon skänker bort alla pengar till ett sjukhus i Afrika. Så vansinnigt fint, sådant man såklart vill stödja. Och det går liksom inte att komma tomhänt ut. Vi tar en titt på fynden;
Denna emaljerade gryta. Pergekt greige och den ser i princip oanvänd ut. Är osäker om denna kommer att kunna användas på vår häll i framtida huset (förmodligen inte), men tänka att servera färskpotatis och dill i denna. Så, så, så fin. Fyrtio kronor.
Stora, reöjäla bakhanddukar. De är vävda och så himla fina. Tänker att de blir perfekta ute i bagarstugan och id brödbak inne. Två stycken för en tia.
Och slutligen denna korg. Jag har - precis som alla andra - fått dille på korgar. Hade tänkt göra tjustigt i sadelkammaren och vid hönsens hörna, kanske får den plats där? Vi får se! Tio kronor för den fina.
 
Så sextio kronor för dessa fina, i princip oanvända, saker. Vi swishade en hundring. Och åkte nöjda hem med bilen full av fynd. Ingers loppis hörrni!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: JUNITJEJ

Publicerad 2018-06-16 17:13:19

Fina loppisfynd!

Svar: Tack snälla, tycker också det var väldigt fina :)
Isabell Lundberg

Postat av: Eva

Publicerad 2018-06-16 23:33:21

Vad härligt med loppis. Nu är det somnar och då brukar jag söka upp små loppisar. Man kan verkligen göra fina fynd.

Svar: Ja de små loppisarna är oftast de bästa, där man kan fynda! Lycka till med fyndandet!
Isabell Lundberg

Postat av: Emilia Sjödin

Publicerad 2018-06-17 12:16:42

Härligt! Jag är så sugen att gå på loppis :)

Svar: Ja visst är det kul med loppis :) Lycka till med fynden!
Isabell Lundberg

Postat av: Nina

Publicerad 2018-06-18 07:43:59

Wiiii :) <3

Svar: Beste loppisen :D !
Isabell Lundberg

Postat av: MOLLY

Publicerad 2018-06-23 15:09:34

åh vad fina fynd!

Svar: Loppisen här i byn är så bra =) Kram
Isabell Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela