Om senaste loppisfynden

 
Förra lördagen var Fredrik och jag ute på byn och gjorde ärenden. Som att handla och äta glass och sådant som vuxna gör. På vägen hem utbrast jag "Åh! Loppisen har öppet!!" och Fredrik förstod förstås exakt vad jag var ute efter, vände skutan (flakbilen) och körde tillbaka till byns gamla affär som numera är bostadshus och loppis. I en helt fantastisk loka har gumman Inger loppis, där hon skänker bort alla pengar till ett sjukhus i Afrika. Så vansinnigt fint, sådant man såklart vill stödja. Och det går liksom inte att komma tomhänt ut. Vi tar en titt på fynden;
Denna emaljerade gryta. Pergekt greige och den ser i princip oanvänd ut. Är osäker om denna kommer att kunna användas på vår häll i framtida huset (förmodligen inte), men tänka att servera färskpotatis och dill i denna. Så, så, så fin. Fyrtio kronor.
Stora, reöjäla bakhanddukar. De är vävda och så himla fina. Tänker att de blir perfekta ute i bagarstugan och id brödbak inne. Två stycken för en tia.
Och slutligen denna korg. Jag har - precis som alla andra - fått dille på korgar. Hade tänkt göra tjustigt i sadelkammaren och vid hönsens hörna, kanske får den plats där? Vi får se! Tio kronor för den fina.
 
Så sextio kronor för dessa fina, i princip oanvända, saker. Vi swishade en hundring. Och åkte nöjda hem med bilen full av fynd. Ingers loppis hörrni!
#1 - - JUNITJEJ:

Fina loppisfynd!

Svar: Tack snälla, tycker också det var väldigt fina :)
Isabell Lundberg

#2 - - Eva:

Vad härligt med loppis. Nu är det somnar och då brukar jag söka upp små loppisar. Man kan verkligen göra fina fynd.

Svar: Ja de små loppisarna är oftast de bästa, där man kan fynda! Lycka till med fyndandet!
Isabell Lundberg

#3 - - Emilia Sjödin :

Härligt! Jag är så sugen att gå på loppis :)

Svar: Ja visst är det kul med loppis :) Lycka till med fynden!
Isabell Lundberg

#4 - - Nina:

Wiiii :) <3

Svar: Beste loppisen :D !
Isabell Lundberg

#5 - - MOLLY:

åh vad fina fynd!

Svar: Loppisen här i byn är så bra =) Kram
Isabell Lundberg