När vi hade kalas på backen!

Vi spolar tillbaka tiden till fredag och den första junidagen. Absolut inte viken dag som helst, utan Fredriks födelsedag! Tjugosex år har han hunnit bli. 
Jag hade städat och förberett mat. Älskar att pyssla på inför att gäster ska komma på besök. Dukade upp i lilltorpet, potatissallad, potstisgratäng, rostbiff, sallader, bröd, kycklingspett, ost och kex, syréner från trädgården och en ljuvlig pelargon Fredrik köpt åt mig. Läsk och bubbelvin ute i en balja nedanför altanen. Så mycket gott.
Allie var på plats och firade F och var kalasfin dagen till ära. Allie är min yngsta systerdotter och mitt fadderbarn, älskar henne så mycket! Jag matade henne med orimligt många jordgubbar, hon blev lika glad för varenda en!
Ett helt gäng som ville fira vår F. Hans familj och min familj. Systrar, mammor, pappor, svågrar och syskonbarn. Alla i en salig blandning. Tycker om varenda en av dem. Och förstås de som inte hade möjlighet att komma. Vi trollade fram någon sorts långbord och kunde njuta av utsikten medan vi åt.
Till efterrätt - kladdkaka och pavlova från gårdens ägg. Svenska jordgubbar och grädde från Norrmejerier. Enkelt och så gott. Kokkaffe till förstås.
Grattis min älskade hjärtevän. Min fästman, som jag går genom livet med. Det är toppar och dalar, hit och dit, men resan den gör vi tillsammans. Älskade du.
Bästa junipresenten man kan få - Syrénen valde att slå ut. Och dofta alldelens, alldelens gränsöst ljuvligt. Vilket kalas vi fick till. Så mysigt att få rå om varandra.
1 kommentar
Hannas krypin

Vilket underbart kalas det blev. Maten ser verkligen god ut.

Svar: Ja det blev en toppenkväll :) Tack snälla!
Isabell Lundberg