Lördagskväll i Kyrkbäcken

Vilka junidagar som radats upp på senare. På tok för mycket kontorsjobb. Semestern är nära, och när den är över, väntar nya sunda rutiner. Mer hemmatid. Sådant jag funderar på om junikvällarna. Ikväll, en ljuvlig sådan.
Packar ved, mackjärnet, mat och fiskespön på flaket. Älskar vår flakbil.
.. och åker hit - till ett av våra smultronställen. Kyrkbäcken.
Här finns bryggor i plural. En timrad lada med grillplats. Gott om ved och sittplatser.
Dukade upp middag; raskerbröd, kantarellsås, västerbottensost och läsk. Ett mysslyckat försök med kolsvarta mackor blev det. Men sedan fick jag till det.
Så fantastistk gott. Fredrik fick mackjärnet av pappa i julklapp. Tror inte vi använt någon julklapp så mycket som vi använt mackjärnet.
Sedan fiskade vi, jag och han jag är kär i. Någon enstaka mygga som surrade runt oss, men inte mer än så. En ruta mörk choklad med halvssalt. En ljummen junikväll, tillsammans.
Vårt nyårslöfte för året var att äta middag ute oftare. Numera händer det rätt ofta. Älskar det, hur mackor till middag kan bli helfestligt. Hur vi varvar ner, pratar om annat än hus och jobb, skrattar högt och är här och nu. Mer sådant i sommar tack.
#1 - - Åsa:

Så härligt ni har det :) Ja, det är verkligen viktigt att "bryta" allt arbete som ni gör varje dag med er älskade Dröm ♥ Min man och jag ( mest min man ) byggde en egen stuga när barnen var små och det blev så intensivt med arbete ( 30 mil att åka enkel väg gjorde arbetsdagarna långa och tuffa ) så när allt var klart hade glädjen med en egen stuga helt mist sin glans för min man. Så jag tycker att ni gör helt rätt som fångar de små ljuvliga stunderna på sidan om att bygge också. Då kommer glädjen över er fina Dröm att få en möjlighet att vara kvar och blomma vidare med lyckobubblor i själen i stället för bara jobbångest.

Svar: Oj oj oj vilket sjå ni måste haft. Härligt att ha det klart förstås, förstår att ni njuuuuter, och extra mycket när man gjort allt själv! Tack för dina fina ord, kram!
Isabell Lundberg

#2 - - JUNITJEJ:

Så härligt det ser ut!

Svar: Det var det verkligen <3
Isabell Lundberg

#3 - - Emmeli:

å, så himla härligt. Fina ni!

Svar: Det var en ljuv kväll <3 kram!
Isabell Lundberg