Pärlspontstaket

Länge sedan ni fick ta en titt i Drömmen ju! Fredrik jobbar på så otroligt bra i huset och jag har knappt hängt här alls på två månader. Han har bytt bjälklaget på halva huset. Satt nya bjälkar med mindre cc och herrejösses vilket arbete det var. Jag hade inte en chans att orka bjälkarna. Så Fredrik och svärfar har kämpat på med det och det måste jag säga, jäklar så bra det blev.
 
Så mitt i allt blev det dags att börja tänka på vad vi vill ha för innertak. Detta ögonblick alltså. Att bestämma något vi faktiskt kommer att se. Inte köpa hem balkar, skivor och sånt som kommer att vara inne i väggar och golv. Utan faktiskt något vi kommer att se varenda, vareviga dag. Pärlspont. Det visste vi att vi ville ha i flera av rummen. Vi funderade fram och tillbaka om vi skulle ha 90's eller 120's bredd på dem. Men valet föll på 120's vit, färdigmålad massiv furupärlspont. Jag fick rysningar när jag såg de första tre panelbitarna sitta på plats. Fredrik han log med smilegroparna och sa "Tror du att du kommer att sova gott här under?". Jag har ju tidigare pratat om sorgen över att inte spara kökstaket. Men när taket började komma upp så kändes det så himla bra och helt rätt beslut, skönt med färdigmålat med.
 
Så fortsätter arbetet i Drömmen. Pärlspontstak i tre sovrum, kök och kontor/"bibliotek".
Tänk, att vi får göra detta till vårt egna nu.
#1 - - Emmeli/Lillafrun:

Magi!!! Tjohoo jag vill bara ropa HEJA ER!! <3 Så galet fint. Å, kära hjärtanes vad ni jobbar bra!

KRAM

Svar: Ännu går det som på räls med taket <3 Dock bjöd moder natur på kallgrader, -30 närmare bestämt så i veckan får det bli annat. Fint det med :) Kram
Isabell Lundberg

#2 - - Miriam:

Så fint det kommer att bli, och förstår precis känslan av att äntligen sätta upp något man kommer se, heja på 👍

Svar: Ja vi är supernöjda med pärlsponten! Blev kalasbra! Tack för dina hejarop <3 <3
Isabell Lundberg