Äntligen friska & en lantlivsdag

Idag vaknade vi upp till trettio minus och en alldelens strålande fin februaridag. Lite väl många kallgrader, men vi var så less på insluensan som hållit oss inne så det blev en riktig utedag.
Började förstås med att släppa ut hästarna, mata hönsen och gjorde ett stopp vid frukostbordet och åt Fredriks bananpannkakor. En annan avnjöt frukosten ute med frost i luggen. Aldrig varit med om en kallblodskung som sätter så lite päls som min Årvar, därför får han ha tjocktäcke på sådana här dagar.
Sedan tog jag sparken och helgens lånehund. Det bet ordentligt i kinderna, men Zniper var precis hur lycklig som helst ändå.
Zniper är en jämthund. Vi får låna honom då och då, som nu när hans husse och matte är i fjällen. Bra med lånehund när man inte vill skaffa en egen än på många år.
Sedan satte arbetet igång på gården. Men det ska jag minsann visa senare, för nu tar vi lördag och åker till mamma och pappa på middag och massor med bus med mina systerdöttrar. Familjen alltså <3
 
God lördag till er alla i kylan!
#1 - - Lillian:

Härligt att vara ute efter en sjukdomsperiod! Ser fram emot det också nu. Men jösses vad kallt alltså...

Svar: Ja nu känns det äntligen som att vi är friska och krya och på helfart igen! Och plusgraderna kanske inte är så långt bort :) Kram!
Isabell Lundberg