Traderaproffset visar fynd

I somras låg jag i hängmattan och statade ett "frågeformulär" på instastories. Där bad jag er komma med tips vad jag ska blogga mer om. Flera av er ville att jag skulle skriva mer om "lantlig klädstil". Nu är jag ingen sådan som har en utstakad, genomtänkt stil. Klär mig nog rätt så tråkigt rätt så ofta. Men jag tycker det är så roligt med kläder.
 
Nu när hösten smyger sig på vill jag ha en helt ny garderob, det är ju helt orimligt. Så jag fick en suverän idé, jag ska bli traderaproffs! Ja loppis/secondhand också för den delen, men utbudet är något begränsat i vår lilla stad, och jag spenderar helst så lite tid som möjligt där inne. Hur som helst. Traderaproffs, ni får såklart följa med på resan.
 
Kruxet är att jag gillar rejäla kläder, jag är nästan allergisk mot de stora kedjornas sladdriga tröjor. Det har lett till att jag väldigt sällan köper kläder, däremot köper jag ofta något jag trånat läänge efter när jag väl köper. Så det har jag haft i åtanke när jag surfat runt på Tradera. Rejäla grejer jag gärna hade sparat lääänge till att kunna köpa. Jag tror ni förstår mitt resonemang, vi tar en titt;
Först ut - en ljuvlig stickad tröja från Gant. Den är i så fint skick, har haft den så mycket sedan jag köpte den. Hämtade den inne i Skellefteå och säljaren visade sig vara en bloggläsare - väldigt kul! 190 kr betalade jag för den fina.
En beige finstickad dröm från Gant. Så skönt i höst på kontoret. Passar lika bra till jeans som till kostymbyxor. Med en sjal i håret, aah.135 kr + 45 kr i frakt
En (ostruken) mörkgrå tjusig klänning från Filippa K. Stretchigt, härligt tyg som smiter åt snyggt. Sådär lagomt lång så man inte känner sig toknaken. Klassisk och så, kommer hänga med i många år framöver. 135 kr + 43 kr i frakt.
Ännu ett Gant-fynd. En oanvänd ull-halsduk. Hur fin som helst, i riktiga höstfärger. 100 kr + 36 kr i frakt.
 
... om ni gillade detta inlägg så snälla, gilla det! Eller lämna en kommentar! Då kanske jag törs visa en dagens outfit. Prata mer om min lantlivsgarderob vs. min kontorsgarderob. Visar mer traderafynd och glimtar in lite mer kläder här helt enkelt...
 
... annars då? Ikväll har vi myst med djur. Varit barnvakt åt Fredriks systerson Ebbe och donat på inne. Vad mycket vi hann när vi inte spenderade kvällen ute i bygget! Väldig mysigt med små händer som ska hjälpa till att mata djur. 
3 kommentarer