En liten hälsning från backen

Publicerad 2018-04-16 19:18:47 i Lantliv,

 
 
 
Alltså fina, fina ni. Så mycket kärlek jag fått här, på instagram, facebook, sms, och i det verkliga livet.
 
Det har varit liite för mycket på senaste. Då får man prioritera. Så för mig blev det kontorsjobb, gårdsjobb och umgänge med alla djur jag har runt om mig. Ungefär trettio får, en hund, sex fjäderfän, två katter och två hästar har Fredrik och jag roddat i veckan. Och jobb på det, både i Stockholm och på hemmaplan. Så har vi hunnit fantastiskt mycket i huset med. Fisketävling hann vi klämma in och två spontanbesök vi inte räknat med. Sånt som gör hjärtat alldelens varmt och härligt. Så glad för människorna och djuren jag har runt om mig. Min telefon gick sönder mitt i allt också (två veckor sedan) och därifrån sköter jag all bildredigering, överföring från kamera-dator och hänger på sociala medier. Så det har varit tyst från mig ett tag. Bra så också.
 
Framöver vankas det mycket jobb också. Försöker hitta balans i det hela. Ingenting får äta upp mig, en lagom dos av allt så blir det bara kul. Så nu ska jag hoppa upp på min fyrbenta. Ut och spatsera på byavägen. Sedan fortsätta med projekt färdigställa sadelkammaren. Och tidigkväll på det. Blir alldelens perfekt.
 
Vi hörs snart igen, kram på er.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Ronja Norlén

Publicerad 2018-04-16 22:56:52

Åh så mysiga bilder. Får mig att längta tills jag och min pojkvän kan köpa hus ute på landsbygden<3 Och håller med om det med balans- lite av allt så ska det nog bli bra till slut :)

Svar: Lycka till med husletandet! Det är fantastiskt att bo på landet tycker jag!
Isabell Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela