Borta bra - hemma bäst.

Alldelens ljvliga dagar i fjällvärden. Solen värmde oss, vi åt fantastisk mat och hann umgås hela extrafamiljen. Men hur underbart man än har haft det så är det absolut bästa med att åka bort att komma hem. Åkte hem med svärföräldrarna en dag innan F. Rullade upp för backen och möttes av en skrikande liten kattkille som baaara ville gosa och sova sked. Imorse plockade jag ägg med ett brett leende och ingen av hästarna fick nog av mitt kli.
 
Sedan satte jag igång med projekt vårstädning. Sådär att alla lådor ska tömmas, torkas, rensas och alla prytlar ska flyttas runt i lilltorpet. Och jag slänger grejer, två stora sopsäckar. Någon hylla rök ner från någon vägg och så. Nattygsborden skuvades bort och några vinterkläder har tvättats och hängts bort. Fem tvättmaskiner, sista skvätten ajax och timmar av boande. Älskar känslan av ett nystädat hem. Hela övervåningen är superklar och nedervåningen är påbörjad. Måste inhandla mer städgrejer och beta av rum för rum i veckan. Så skönt det kommer att bli med fredag och vårstädat litet torp.
 
Ser så mycket fram emot denna vecka. Första aprilveckan. Det ska städas och stökas, ska in till stan och hämta något alldelens ljuvligt (iiih!!) och handla de där städgrejerna och fylla kylen. Jag tok-älskar vårt vardagsliv, det är så härligt att känna så. Jag ska rida och laga massor med god mat.
 
I övrigt - hann galoppera några kilometer barbacka på Årvar ikväll. Gott för själen. Och strax innan det bestämde sig min telefon för att lägga av. Så jädra störande, men det löser sig. 
 
Alltså, slut på påskledigt, pepp inför vardagsvecka och uppgiven telefon. Bara en livsuppdatering från mig - kram!!
#1 - - UmeIda:

Alltså måste bara få säga att jag totalt avgudar din blogg. Blir lika glad varje gång jag ser att du lagt upp ett nytt inlägg. Du är så positiv som person och lever ett liv jag skulle vilja ha i framtiden. Verkligen inspirerade. Fortsätt fortsätt :D

#2 - - Emmeli:

men KRAAM, vad härlig du är!! Ha en god vecka på backen <3