Sagan om backen

Bild från Drömmenhuset 2015, innan renovering.
 
Den första juli 2015 köpte vi vår egna backe med tillhörande skog och mark. Med i köpet kom en hel drös med nedgångna byggnader. Gården vi köpte var en av de första gårdarna på denna sidan av byn, den "västra" sidan. I över 150 år har backen varit hem åt flera olika personer.
 
På gården kan man förutom byggnaderna - vilka är helt fantastiska i sig - också hitta massor med andra historiska arv. Inte bara saker utan historier, öden och sammanträffanden. Vilka har suttit i husets väggar i alla dessa år. Denna vecka tänkte jag berätta några av historierna för er. Låta er lära känna huset och gården lite mer på djupet och bjuda på glimtar från livet här på ett sätt jag inte gjort förut.
 
Så välkommen hit - till backens egna temavecka med massor med historier och bilder som äntligen ska få se dagens ljus! Hoppas ni är lika peppade som jag!
#1 - - Anna:

Underbart! Har längtat efter detta :)

Svar: Så kul att höra! Ska bli kul att berätta !
Isabell Lundberg

#2 - - Miriam:

Hej, har just hittat din blogg, Evelina tipsade. Har läst lite gamla inlägg, så härligt ni har hittat er dröm 😀 . Vi håller också på att renovera en gammal gård fast den var nog i lite bättre skick och vi har bott i den hela tiden (nästan;))

Svar: Hej på dig, vad kul att du hittat hit !Vad kul att ni också renoverar, och vad härligt att få bo i sitt projekt (även om det säkerligen tär på en del), ska kika in hos dig och heja på ;)
Isabell Lundberg