Veckan som gått - vecka 18
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
Utsikten från vårt blivande vardagsrum.. mmhm
 
En fredagsdrink jag snörde ihop i väntan på grillen i fredags.
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
Fredrik har pysslat i huset i veckan då han jobbat natt. Sedan fick vi äntligen till en arbetsdag i Drömmen. Fredrik och hans pappa rev innertaket på sovrumsdelen uppe, mamma och jag städade klart trossbotten (så sjukt tråkigt göra att kratta och skotta träflisor från marken men så nödvändigt!) så nu är allt skräp och organiska material borta, resultatet blev så himla snyggt. Min klippa till pappa började att såga runt huset för att få midjan rak och nu är äntligen "hawaiikjolen" som jag kallat den borta. Så himla värdefull dag, vi fick massor gjort och det var skönt att arbeta med kroppen ordentligt.
 
» Veckans hästaktivitet
I måndags (röd dag) var jag och Amalia ute och letade efter björnspår med hästarna. Vi hittade riktigt tydliga spår, så himla häftigt och mäktigt. Sedan galopperade vi fort, fort genom skogen på våra trogna springare. Var lycklig över livet trots allt ledsamt som hänt. Så glad för henne, för våra hästar och för byn vi bor i.
 
» Veckans tips
1. Underbaraclara bor bara några mil från mig men hennes trädgårdsbilder ser ut att vara tagna från vilket tropiskt paradis som helst. Längtar tills detta är möjligt i mitt Skråmträsk med.
2. Isabellas klädstil är på pricken hur jag vill gå klädd jämt
3. Carolin har fått lamm, så söta !
 
» Livet i veckan
 Livet har varit lite som ett vakuum i veckan. Jag hann ingenting, helgen kom som en swoosh och försvann lika fort. Jag har hunnit vara ledig en dag (röd dag) och fira min underbara mamma som fyllde år, träffade stora delar av släkten en snabbis med för att ge varandra en kram. Hade möte med Jennifer angående en kurs vår hästklubb ska anordna i sommar, var på fältjobb runt om i Skelleftefältet i sommarvärme mot näsan. Har lånat hem en dressyrsadel att provrida i och redovisat mitt exjobb för samfälligheten i byn. Innan det mötet hann vi till akuten med Fredrik som fått in något ont skräp i ögat som fastnat och orsakat en infektion. Som jag brukar säga till min kära mamma "Det är aldrig tråkigt att vara Isabell", det händer ständigt saker utöver vad vi pysslar med på gården. Annars har dagarna på världens bästa praktikplats gått bara fint.
 
» Veckans funderingar
I veckan har jag funderat mycket på framtiden. Det är en spännande tid framöver med examen, jobb, renoveringar, beslut som måste tas och dagar som ska fyllas med liv. Jag har bara bestämt mig för att framtiden ännu bara är en fantasti, jag får ta det som det kommer helt enkelt, det brukar ju alltid ordna sig. På ett eller annat vis.
 
» Veckans blogg/insta
Jag tänker att mina veckosammanfattningar ska få ta lite mindre plats på bloggen. Någon enstaka bild och lite snabbare text. Vill gärna leverera lite bättre inlägg "mellan" veckoinläggen. Det tror jag blir bra!
Hanna

Gärna fler inlägg, men gillar dessa veckans 😁 Och meeeer om huset och renovering, gärna mer bilder! 😁

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress