Veckan som gått - vecka 17
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
Vi har äntligen fått ett av alla besked som behövs för att ro allt i land i år. Fredrik har beställt nya golvåsar och i övrigt har vi inte gjort mycket i huset i veckan. Vi har bokfört (eftersom att vår gård räknas som jordbruksfastighet) inför momsdeklarationen och försökt få bortgjort lite sånt.
 
 
» Veckans hästaktivitet
Skrattade utöver mig när jag försökte longera Årvak över bommar för första gången. Han gick in med inställningen att ju snabbare han sprang desto bättre skulle det gå. Nåväl, vi får jobba på med den biten helt enkelt. Så har jag varit på travet och fått träffa underbara prinsessan Lomita, en häst jag "födde upp" tillsammans med Trollfrejs förra ägare, Göran. Hennes nya ägare Jouni och Sari är helt fantastiska med henne och det är alltid lika kul att ses. Lomita har rehabiliterats under 1,5 år för ryggont och vilken comeback hon slog till med - trea! När Jouni och Sari tog Lomita till duschen så gick Fredrik och jag en sväng runt på stallbacken och jag blev tårögd av ögonblicket. Få vara på en plats där jag trivs så bra tillsammans med människor jag tycker om och en av mina drömmars hästar, Lomita, var så himla härligt. Trav när det är som bäst.
 
 
» Livet i veckan
Veckan började fint. Jag var på en tripp norrut som var väldigt viktig för mig och fick besöka gruvan i Kristineberg vilket var väldigt intressant. Jag suger åt mig kunskap som en svamp, vill lära mig allt, allt allt helst nu, nu, nu. Trivs så fantastiskt bra. Vi fick fylla på frysen med otroligt fint kött från svärfars djur och helgen närmade sig med massor med roliga saker inplanderade såsom utgång, drink"buffe", övernattning, brunch och ridtur. Så fick jag ett hemskt dödsbesked och sedan dess har allt känts så himla upp och ner. Vill bara kramas med nära och kära, stänga in dem allihopa i ett vadderat rum och pyssla om dem. Jag skänker alla mina tankar och kraft till mina kära, fina kusiner.
 
 
» Veckans funderingar
Jag har tänkt så mycket i veckan. Jag tror jag lämnar det så.
 
Jag hoppas att ni har överseende men att bloggen är lite si och så just nu.
Det tänker jag att ni har för ni är så kloka hela hopen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress