Konsten att hitta en ny vardag
Köpt träskor på Tradera, nynnar "Dina färger var blå" av Tommy Nilsson och drömmer mig till att strosa runt ute i daggdrypande gräs om några månader. Bakar bröd, kladdkaka, sockerkaka och muffins, handlat lite kökshanddukar och grytlappar att använda vid bakningen och ett ljus som luktar hemtrevligt. Knut soldyrkar på kökssoffan och Fredrik kommer hem med en fredagsbukett som står strålig ännu på köksbordet. Har känt mig så otillräcklig för alla runt om mig en tid, det är jobbigt att åka på kontoret och skriva exjobb för att komma hem och möta folk som är och jobbar i huset, där jag borde vara. Borde hälsa på hos syskon och svägerskor, engagera mig mer. Men orken finns bara till detta just nu, det är bara slutspurten av skolan och att pyssla om lilla backen som hinns med. Jag har verkligen lärt mig prioritera backen, som jag kämpat med så länge, men istället känner jag mig otillräcklig på de andra planen. Livet är en svår balansgång ibland. Det är jättesvårt att säga nej, för jag hatar att folk bli besviken på mig, och att de tar för givet att man är arg eller ledsen, när jag i själva verket kämpar med att hitta en vardag som gör mig glad med ett tempo som jag orkar med. Jag har stressat och pusslat i tre år för att klara studierna och ha häst samt bli gårdsägare mitt i allt, nu behöver jag försöka landa i mitt framtida liv på hemmaplan och alla utmaningar som väntar framöver. Jag tänker att det kan bli ganska fint, det nya äventyret som stundar.
Lovisa Hedlund

Jag blir så lugn, glad och inspirerad bär jag läser din blogg. Allt är så vackert och fridfullt. Extra roligt också att du bor i Skråmträsk, inte jättelångt från där jag själv bor.

Ha en fin dag!

Svar: Åh vad glad jag blev av din kommentar, tack så jättemycket!Kul att du bor i krokarna med :) Hoppas du har en jättefin helg!
Isabell Lundberg

Åsa

Att prioritera sig själv är inte att välja bort, det är att välja en balans i livet där allt man gör, göra av kärlek och lust! Inte pga dåligt samvete eller känslan av måsten. Att ta hand om själen är lika viktigt som att ta hand om kroppen. Sköt om dig och lycka till med alla era mål och drömmar .


Svar: Tack för dina fina, tänkvärda ord, kram !
Isabell Lundberg

Emmeli

Kloka, fina du. Heja dig! KRAM och hoppas att du får en fin helg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress