En fin helg som gick i ett
En hel helg har vi snart lämnat bakom oss. Den har varit så fin. Innehållit lite för mycket som vanligt, känner mig inte det minsta utvilad trots åtta timmars sömn om nätterna. 
 
» När det är fredag och jag spatserar hem från kontoret efter några effektiva timmar med lyxig matkasse i handen; räkor, majonäs och rostmackor, blir tillsammans bästa snabba fredagsmiddagen
 
» Att rida under fullmånen med båda hästarna, skrattar högt ut i mörkret när vi galopperar i djupsnön och hästarnas öron är spetsade allt vad som bara går.
 
» Att dagen efter rida med världens bästa tjej, prata om hästar, hästar, hästar och glädjas över att vi båda nu äger varsin drömhäst. Varsin drömhäst som vi dessutom har vi samma by, så vi kan ses närsomhelst och ta en ridtur tillsammans. Och skratta, och prata häst, häst, häst. Mår så bra med henne <3.
 
» När vi susar fram på skotern och jag trycker mitt öra mot hans flanellskjortejacka, där innanför baknar hans hjärta och vidgas hans lungor. På en raksträcka knytar han in sin ena hand mellan mina som jag håller runt hans midja och jag känner mig som sexton år. Så himla kär, vill bara vara under skinnet på honom.
 
» När jag mockat i stallet, sopat undan spånet i stallgången, hängt undan nya inköpen från hästaffären och var sak har sin plats, då njuter jag. När vattnet är påfyllt, hästarna äter frukost och skottkärran är tömt. Fy vad livet med häst kan vara härligt.
 
» Att göra vegansk chokladbananglass och jordgubbar i träningstights efter en löptur med Fapriola. Så oerhört hurtigt och härligt efteråt.
 
- När vi renoverar vår drömhus tillsammans och pratar om framtiden, diskuterar tak, kysser varandra mot timmerväggarna och hjälps åt med vårt framtida hem.
 
» Att åka iväg och jobba en sketen liten timme på världens bästa extrajobb. Bland barn och ponnier är det lätt att må bra helt enkelt.
 
» När man sitter i snålblåst och kollar skotertävling men trivs för hela extrafamiljen är där, svärmor har med en stor filt och jag vet att Han njuter av sånthär. 
 
» Att njuta av söndagskväll som ändå är bästa kvällen; baka dubbel sats kladdkaka till kommande renoveringsdagar, göra öring i ungen med pressad potatis och massor av smör, avsluta det hela med dubbela portioner vegetariska halloumilasagne, fy vad jag älskar att laga mat.
 
» Att få spontanbesök av mamma och pappa <3
 
» Att äta tacos och de Melodifestivalen med svärfar och ena svägerskan. Så guld värd kväll. Så fint att få komma och se TV ibland, vi har saknat TV-antenn sedan 2014.
 
» Att se första gurkplankan titta upp ur jorden, hej hej herr gurka!
 
» Att mötas av snö som rasat ner framför hela himla ladugården. Sucka s t o r t sedan bara ta tag i spaden och börja skotta. Och komma på sig själv med att stå och nynna och le tillslut. Sånt jobbigt är mycket roligare att göra när gården är ens egen.
 
» Att ha ännu en helg att stoppa långt in i hjärtat. Den gick i ett, ser fram emot en lugnare vecka på backen och förhoppningsvis ett kärt återseende med en kär fyrbent till helgen, håller alla mina tummar.
 
- Har känt mig så grå, så grå senate veckan. Men jag känner det inom hela mig - jag lever så det bubblar i mig.
Lillafrun

Underbara bilder och ljuvlig läsning. Ha nu en fin nästa-vecka goa du! KRAM

Svar: Tusen tack, veckorna swishar förbi nu, hinner knappt stiga upp på måndag så ska man gå och lägga sig på fredag,hujedamig vad det går! Hoppas allt är fint med er <3
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress