Veckan som gått - vecka 12

Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
I veckan fortsatte vi med tretex, köra bort skrot och ta upp trossbotten. Känns som att det går så sakta nu, vi har bestämt oss att köra mer på veckorna nu när det börjar vara ljust ute. I lördags åkte vi till stan i finvädret och fyllde på med munskydd, tuschpennor och byggsäckar. Sedan samlade vi kataloger om badrum, kök och olika golv samt spatserade runt och diskuterade vitvaror, sten att ha utanför entren, drog handen över trägolv, kakelplattor, fibo tespo och funderade ännu ett varv. Det är så, så, så svårt med gamla timmerhus, vi är så kluvna angående badrummet. Men den klarnar nog med tiden.
 
» Veckans hästaktivitet
Årvar har blivit bra i magen under veckan, men jag har låtit honom stå ändå i några dagar extra. Två veckor nu, kommer bli spännande att skritta igång honom. Av erfarenhet vet jag att han brukar få eld i baken efter en längre vila, haha. Hästarna löser massor med päls, speciellt Fapri. Hon har också varit ut med sin medryttare en sväng, väldigt mysigt ser de ut att ha det.
 
 
» Veckans tips
1. Lördagsbestyr hos Underbaraclara, ser så mysigt ut med skidturen och den varma chokladen.
2. Johanna levererar som vanligt tänkvärda inlägg. Detta om Gina Tricots nya "hållbara" kläder. 
3. Lotta har så fin tvättstuga, tänk att ha en alldelens egen en vacker dag
 
 
» Livet i veckan
Jag har haft en fantastiskt fin vecka. Har haft mina sista heldagar med exjobbet, vi avslutade men en hel dag ute på Skråmträsket med att ta syre- och sedimentprovet. Så passade jag på att bjuda på hamburgare på en av byns fina rastplatser också, så tacksam för all hjälp jag fått. Sedan i torsdags har jag praktik och jag är så lycklig över min plats att jag redan har ont i hjärtat över att den kommer att ta slut i juni. Skulle kunna skriva en hel novell om praktiken men försöker att hålla "karriären" utanför bloggen som ska handla om gården. Har träffat familjerna, sett hockey (slutspelstider), bakat bröd/lagat matlådor och det känns som att tiden går otroligt fort nu, det får gärna sakta ner en smula.
 
» Veckans funderingar
I veckan har jag mest funderat på exjobb och praktik. Framtiden ligger framför fötterna på mig. Så löjligt spännande.
Vecko- och årssammanfattningar | | En kommentar |
Upp