Att visa en glimt från jobbet och ge turisttips
Hej på er.
Hoppas allt är fint. Här surrar diskmaskinen och huset luktar såpa, imorgon är det midsommarafton på backen med ett dussin vänner. Det ska bli väldigt mysigt. Jag kom hem från två dagar på resande fot med jobbet. Kommer aldrig kunna säga det nog många gånger, hur glad jag är att få jobba med det jag gör.
 
Jag och min kollega Helena jobbade en snutt på morgonen och åkte sedan bil resten av arbetsdagen. På aftonen/kvällen passade vi på att turista lite. Vi åkte till kyrkbyn Fatmomakke utanför Klimpfjäll. Det var så otroligt vackert, måste dela med mig lite av turisttipset och bjuda på några bilder. Helt klart värt ett besök.
Vi hade en riktigt härlig stund med svenska jordgubbar på en träbänk i lä. Kikade in i kåtorna och suckade högt över hur fint det var. Imorse hade vi jobbmöte och sedan åkte vi iväg på tillsyn. Jag jobbar med nedlagda gruvor och idag var det dags för Stekenjokkgruvan. Om jag suckade över Fatmomakke, ja då skulle ni hört mina suckar här. Det pirrade i magen när vinden bet tag i kinderna och jag kunde inte se mig mätt på utsikten.
Så tacksam att få besöka dessa fantastiska platser på jobbet.
 
Nu ska jag sova några timmar innan midsommarfirandet drar igång, det kommer att bli så mysigt.
Lillafrun/Emmeli

ååh vilka maagiska bilder!! Å vet du! Klimpfjäll är mitt (om familjens) absoluta favoritfjäll! <3

Svar: Det var (ÄR!!) så fantastiskt vackert där! Åker gärna tillbaka ! <3
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress