Veckan som gått - vecka 4
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
Drömmens utsida.
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
I veckan har byggåret 2017 dragit igång tror jag minsann. Fredrik och pappa hjälptes åt att sätta den sista balken uppe i vardagsrummet, nu är alla på plats. Byggställningen jag pratade om förra veckan är nedmonterad och hämtad. Vi har städat ur köket helt och rivit ut köksinredningen för att kunna börja ta upp golven i vår. Vi har försökt att rita en ordentlig planlösning och är i stort sett överens över vart allt ska vara och vilken känsla vi vill åt i huset. Funderingar kring större matsalsbord har också klarnat lite. Vi har också sorterat allt skräp i förväg så det blir enkelt den dagen vi fyller släpen och åker på återvinningscentralen.
 
Plankgolven nere som ska flyttas till övervåningen
 
» Veckans hästaktivitet
Efter en "andan-i-halsen"-vecka så har det blivit få hästaktiviteter, förutom obligatoriskt mys förstås. Fapriolas ena medryttare har varit här vilket min lilla dam verkar uppskatta väldigt mycket, så kul! Årvak har verkats och skotts om, Fapriola fick lite kortare tår. Bästa stunden jag haft var kvällen jag pysslade om Fapri från topp till tå, hon är så mysig mot mig nu och jag bara längtar efter mer snö så vi kan ta en tur med släden.
 
» Veckans tips
 
I veckan länkar jag till tre kloka inlägg jag snubblat över:
1. Hur man blir morgonpigg
2. Kloka tankar om att prioritera rätt i livet
 
 
Bilder från vårt nyårsfirande i fredags.
 
» Livet i veckan
Livet i veckan har varit så stressigt. Mycket på alla plan. Är så LESS på att säga "nästa vecka, då ska jag ta det lugnt". Nä det ska bli ändring på mina prioriteringar i livet. Jag har varit så less på att jag ständigt gjort mig illa, varit besviken på mig själv och att exakt allt jag rört vid 2017 gått sönder, så i fredags lagade vi fyra rätters middag, klädde upp oss till tänderna och skålade med bubbel på "tolvslaget" (23.03 för att vara exakt). Ut med det gamla och NU redo för ett nytt, krispigt, fräscht år att erövra. Utan att göra detta till en lång novell kan jag sammanfatta det som att Januari 2017 hittills går till historien som livets misär-januari. Förutom det så har jag varit glad, fått hänga med min ena syster en hel dag, träffat tjejerna i Umeå, varit hos Klas och Amalia och blivit ompysslad samt träffat Amalias fina, nya häst (!!), så helt katastof har det inte varit. Dessutom fått sitta på miljökontoret inne i stan och skriva exjobb, lite pirrigt och spännande sådär, som det ska vara!
 
Bild från en väldigt värdefull morgonpromenad.
 
» Veckans funderingar
 
Förra veckans funderingar var väldigt ytliga och handlade om sociala medier. Mina funderingar i veckan har varit väldigt djupa och själsliga. Har funderat mycket över hur jag prioriterar i livet, vad jag vill lägga tid och energi på konta vad jag faktiskt lägger tiden på. Nyttiga funderingar.
 
» Veckans blogg/insta
I veckan är jag lite extra stolt över detta blogginlägg. Det var riktigt kul att skriva. Del två är på gång det med.
 
 
Emmeli

Åh, jag tappade tid och rum här inne hos dig nu. Blir så pepp av all renovering, varm i hjärtat av alla vackra bilder och bra liksom inifrån-och-ut-glad. Tack fina du för att jag fick vara med på ett hörn också. Kram och ha en fin vecka!

Svar: Åh så gullig du är!! Älskar också att kika in hos dig och tappa bort mig bland renovering, söta små barnhänder och magiska recept :-)
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress