Veckan som gått - vecka 3
2017 kommer jag att börja summera mina veckor. Jag tänker att det blir kul. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått. (Rubrikerna kan komma att ändras efter årets gång, vi ser väl)
 
Fin vinterväg påväg till möte inne i stan.
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
Drömmen vilar här utanför, ännu har vi inte satt igång med årets "att-göra-lista". Ska jag vara ärlig är nog inte den listan riktigt klar heller. Fast nu när jag tänker efter så har Fredrik faktiskt gjort ett pass uppe i blivande vardagsrummet. Han har satt fast kilar uppe vid de nta limträbalkarna. Hans moster ska få tillbaka sin byggstälning vi fått låna, så han har förberett inför detta. När vi hade femton personer på besök i lilltorpet så började mina tankar om ett riktigt stort matsalsbord snurra, det måste givetvis kollas upp.
 
» Veckans hästaktivitet
Mysigaste var helt klart när jag red dressyr på ängen bredvid gården och Fapri fick springa lös och leva rövare på gården under tiden. Båda hästarna kändes pigga och glada. Årvak har fått vila en del på senaste och känns supertaggad till att sättas igång. Fortsätter att rida mest barbacka.
 
Bild på Hanna som driver bloggen Blandskogochhav.se
 
» Veckans tips
I veckan vill jag tipsa om min internetvän Hanna. Jag hoppas verkligen att hon ska äventyra längre upp i landet i vår eller sommar så att hon kan svänga förbi oss här. Det känns som att vi skulle komma bra överens. Jag blir alltid  inspirerad av hennes blogg.
 
Min storasyster bakade denna magiska tårta som jag föreviga innan vår mellansysters babyshower.
 
» Livet i veckan
Livet i veckan har varit väldigt märkligt. Jag har slutat att pendla till Umeå efter 2,5 år. Dagarna är så långa, jag har så mycket fritid. Jag skriver på mitt exjobb och har haft två lyckade möten om detta. Veckan avslutades med kalas för att fira min tjugofemårsdag i lördags och babyshower för min fantastiska syster i söndags. Annars har jag gått långa morgonpromenader och äntligen fått höra krispiga tulpaner glidas mot varandra, vårkänslor!
 
En snabb bild på mig som Fredrik fick knäppa från farstukvisten.
 
» Veckans funderingar
Jag har funderat mycket på hur jag vill göra med mina sociala medier och har blivit så härligt peppad och inspirerad på senaste. Jag tänker att jag nu förbjuder mig själv att ta bort gamla blogginlägg och fokuserar istället på att lägga upp inspirerande och givande inlägg om mitt liv på landet. Jag frågade på min instagram vad ni ville se mer av, många svarade renovering vilket givetvis ska ordnas. Har alltid tyckt att det varit så kul att skriva om men haft en tanke om att det är tråkigt att läsa om. Håller på med ett långt inlägg om renoveringarna 2015/2016 as we speak!
» Veckans blogg/insta
 Veckans instagrambild får bli min magiska tårta. Jag är faktiskt väldigt stolt över den, haha!
Hanna

Vad roligt att du är igång och bloggar igen och tack för de fina orden! Du anar inte hur glad jag blir! Kram Hanna

Svar: Ja det går lite halvtrögt mellan tentaperioder och sånt. Jag tänker att det får bli en periodblogg om det så krävs ;-)Och jag blir så glad av dig och din blogg <3
Isabell Lundberg

Anna

Hej! Jag skulle gärna vilja höra om historier kring huset och om det finns gamla bilder från förr? Fantastiskt att fö följa med på er resa!

Svar: Hej!Jag jobbar på det as we speak, ska bli jättekul att visa er :-D !
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress