Om att äntligen ha en helg på landet
Jag sitter i soffan och lyssnar in tystnaden. Äntligen är det dags för en helg på landet, precis som min själ skrikit efter den senaste tiden. Idag har jag kännt genuin lycka ut i blodkropparna, att få baka massor med olika sorts kakor, knäskura golvet med såpa och rotborste, arrangera om allt kraft och pynt och städa bort julen, det är sånt som får min själ att pusta ut och skrika "här, nu, precis här och nu är du hemma", så glad för min lilla plats här på jorden. Tidigare idag tog jag in båda hästarna, borstade av dem lite snabbt och hoppade upp barbacka på Årvak, red sedan runt i snön och övade galoppfattningar och galopp på volt medan Fapriola gick lös och inspekterade verenda buske på gården. Efter min höst och vinter med helger fullspäckade av fester, resor och kompishäng så är var det precis detta jag behövde. En dag för mig själv och mitt inre.

Imorgon fortsätter helgen. Jag tänker mig en rask promenad i skogen, klä om till kalaskläder och ta emot gäster hela dagen. Hänga i stallet och gå ett varv sakta i Drömmen medan dagsljuset dröjer sig kvar. Kanske finns det tid för en brasa, tjocksockar och överblivet fika i soffan också. Blir alldelens pirrig av tanken. Herregud vad jag längtat efter detta, en helg på landet med små och stora sysslor. Med djuren, Fredrik och lite nära och kära.
 
Så har vi haft bilproblematik ikväll. Väldigt irriterande men materiella ting är inget att lägga energin på. Nyskurade golv, barbackaridning och kalasförberedelser däremot, det är grejer det.
 
Sanne Brännström (warginna)

Men jisses så snygg då! <3
Låter som en härlig helg (minus bilproblem, know the feeling dock - vi har också haft mycket sånt under hösten... aldrig kul!)

Svar: <3 <3 <3Det var en fantastisk helg, så himla välbehövligt att bara vara hemma ibland !
Och dessa bilar ... vi köpte våran andra bil den 5 januari och på VÄGEN HEM tändes motorlampan, man blir ju galen ;-)
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress