Tidningar jag syntes i 2016
Under 2016 fick jag synas i inte mindre än tre tidningar, vi tar en titt:
 
foto: Thea Holmqvist
 
 
1. I februari blev jag tillfrågad om jag ville visa upp båda mina klädstilar för Västerbottens Folkblad (man behöver premium för att läsa denna artikel, men går att läsa här ovan). Jag tycker att bilderna som Thea fotograferade blev så vansinnigt fina. Tycker att det är kul att jag blev tillfrågad då jag verkligen inte ser på mig själv som någon med "säker stil", men när jag tänker efter är det ganska kul, hur jag ena dagen skrotar runt i gummistövlar, mössan på sned och raggsockar och dagen efter har kostymbyxor, fancy klocka eller kjol. Vilket dubbelliv man lever ändå.
 
foto: Jonas Westling
 
2. Skellefteåtidningen var här och jag bjöd in till äppelpaj och kokkaffe. Emma och Jonas som var här fångade hela besöket så fint, det var så kul att de ville använda mina bilder också. När Emma ringde mig och frågade om jag vill vara med så hade jag tänkt säga nej (pga lite blyg) men hörde mig själv säga "Ja, men självklart, så kul!", och det är jag mycket glad för idag, tycker det var ett otroligt kul besök. Tycker att den svart/vita bilden här ovanför är väldigt fin, om jag inte missminner mig sa Jonas "tänk dig att du äger hela den här jäkla gården och du renoverar den med dina bara händer, allt du ser här är DITT", ser riktigt ut som en stolt hemmarnägare, haha.
 
foto: Jeanette Lövgren
 
3. Norran här här och kikade in i varenda litet uthus och hela tiden sprang Knut efter oss. Det hela slutade med att Knut satt sig i Drömmen och skulle gå på toa, oj så arg jag blev på stackarn då, det har som tur vad inte hänt varken förr eller efter. Det är så himla typiskt vår gråa lilla kattskrälle, alltid hyss i blicken.
 
Eftersom jag tar 95 % av alla bilder på mig själv till instagram, bloggen och liknande så var det minst sagt en utmaning när någon annan höll i kameran, även att få ut orden på ett vettigt sätt då jag är så mycket bättre på att uttrycka mig i skrift än i tal. Jag blev lite blyg efter att de varit här men nu i efterhand tycker jag att det är så himla kul och smickrande att bli omnämnd såhär. En del har undrat varför inte min Fredrik är med i reportagen (eller mer på boggen/instagram) men det är helt enkelt för att han inte vill, att skriva och fota är mina intressen (dessutom var han på jobbet båda gångerna, haha).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress