Veckan som gått - vecka 7
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
En magisk morgon på backen.
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
 
Fredrik har fortsatt med plankgolven. Min pappa var här en dag och provkörde spånsugen och en dag hjälptes svärfar och Fredrik åt att bära bort lite tunga grejer och jag har inte hjälpt till mycket alls förutom att fylla skräp på ett släp tills svetten rann i ryggen.
 
 
Fapriola får en morot av min systerdotters "Dino", haha!
 
» Veckans hästaktivitet
 
I veckan har det gått sådär med ridningen. Tycker allt funkat bäst från marken och därför har jag lekt mycket med Årvar istället för att rida. Tänker att man kanske behöver göra annat ibland för att inte bli less, även om man är häst. Mysigaste var när jag äntligen fick upp en hylla, fick in foderlådan och kände att det är ordning och reda hos oss ändå. Så skönt.
 
 
Knut. Mysigaste killen.
 
» Veckans tips
 
Ger er rakt upp och ner tre bloggar med fantastiska bilder.
Tänker att man kan behöva det om februari känns grått.
1. Superfint hus fotograferat av Carina Olander
2. Ett hjärtskärande inlägg om mat, träning, ångest och skev självbild
3. Matlagning ute i naturen, i all sin enkelhet
 
 
Min fantastiska lilla systerdotter.
 
» Livet i veckan
 
Jag började detta inlägg och tänkte att det nog var en ganska vanlig vecka i veckan egentligen. Sedan slog det mig, JAG HAR FÅTT EN SYSTERDOTTER (!!!<3<3), firat alla hjärtans dag, fått blombukett och haft tid att gå långa promenader över skaren och träffat näst intill samtliga medlemmar av båda mina familjer. Har tränat för att det är kul, varit med både ponny och Årvak. Fått mycket gjort på exjobbet och helgen, ja den har ni ju här ett inlägg ner. Samt det bästa av allt, fick en kommentar av Maria som tipsade om en app som höll koll på antal minuter en fipplar med telefonen. Blev så himla mörkrädd för mig själv! Så i veckan har jag dragit ner skärmtiden till mer än hälften och är så himla nöjd med det. Kanske därför veckan känts så ovanligt produktiv och samtidigt full av fritid?
 
» Veckans funderingar
 
I veckan har jag verkligen inte funderat mycket alls. Har nog mest hängt i nuet och härjat. Känns som att 2017 håller på att formas framför mig precis som jag vill ha året. Mindre skärmtid, mer promenader på skaren och produktiva arbetsdagar. Trivs.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress