Veckan som gått - vecka 6
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
Fönstret i blivande "kontoret/biblioteket"
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
 
Denna vecka har vi börjat ta upp plankgolven !! Jag filmade lite en dag, hoppas ta mig tid till att kunna klippa ihop och spara. Fredrik, pappa och jag var där en dag i veckan men vi upptäckte rätt fort att golvet är krysspikat så Fredrik fick låna av spikuppdragare av sin pappa så fortsatte han arbetet själv dagen efter. Annars har vi mest drömt. Diskuterat om vi ska ta fram åsarna i kökstaket och börjat fundera på ljudsystem och liknande som i sånna fall ska dras när golven/taken är uppe. Många funderingar nu.
 
 
Årvar tog ett glädjeskutt när F filmade oss en solig dag.
 
» Veckans hästaktivitet
 
Bästa var helt klart dagen när jag först tränade galopp/travövergångar på Årvak sedan körde Fapri med släden. Så mysig dag.
 
Sannes jättefina hund Iwa.
 
» Veckans tips
 
Ger er rakt upp och ner tre bloggar med fantastiska bilder.
Tänker att man kan behöva det om februari känns grått.
 
Knut, underbara Knut.
 
» Livet i veckan
 
Veckan var fin. Jag har fått mycket gjort på mitt exjobb. Fått vara på miljökontoret där jag trivs jättebra bland kunnigt folk. Jag har fått jobba i huset, vara med hästarna och haft en kompisdejt med Thea vilket var mysigt. Så kom helgen och den har varit så fylld av personer vi tycker om att vi knappt hunnit hem och byta om innan vi ska på nästa grej. Middag ala efter work och efterföljande bio tillsammans, starta lördagen med styrketräning tillsammans för att sedan åka på Fredriks systersons (gudsons) dop, efter det hann vi förbi mina föräldrar och säga hej innan vi landade hos svärföräldrarna för grillat och se Melodifestivalen (mycket kul då vi fortfarande saknar TV sedan 2014, haha), på natten åkte vi till våra vänner i byn och såg UFC halva natten, brunchade tillsammans och åkte till Burträsk föra att se Fredriks systerson spela hockey. Med andan i halsen bar det iväg in till stan för att äta brunch på Brygg CC med min familj och hinna krama om min systerdotter. När vi landade hemma var sömnkontot på minus kan jag meddela. Tar emot en lugnare måndag med öppna armar, men så glad och tacksam att vi fått spendera en hel helg fullproppad med personer vi tycker om.
 
 
Knut och jag.
 
» Veckans funderingar
 
Jag var hos opitkern i veckan. Jag upplever att jag börjat se sämre men så var inte fallet, mitt synfel är lika stort (litet haha) som förr, men mina ögon har blivit trötta. Allt sittande vid datorn via exjobbet (och bloggen) i kombination med mobilsurfande. Jag blir väldigt besviken på mig själv då jag aldrig sett mig själv som någon som är "mobilberoende" eller "sociala medier beroende" eller liknande men fasiken vad svårt det är att dra ner på skärmtiden! Så i veckan måste jag hitta nya metoder att avlasta mina stackars onda ögon. När jag tänker efter är inte all tid vid en skärm effektiv tid och plötsligt har en timme gått åt. Jag trivs ju bäst utomhus så jag har mina aningar hur jag ska medicinera denna trötthet.
 
made by mary

Åh så mysigt att få hänga med sådär på en sammanfattning!

Här är det också mkt funderingar och diskussioner. Just nu är det sovrummet, men det är tillbyggt så det är inte gammalt och frågan är ju då hur man ska göra så det "hör ihop med resten" när tidigare ägare som byggt ut kanske inte riktigt tänkt i samma banor som vi skulle gjort. Men det är underbart, att drömma och prata och diskutera!

Tips ang mobilen. Har en app som heter "moment" den berättar hur mkt jag pysslat med telefonen och hur många ggr jag plockat upp den på en dag. Åh herre jisses säger jag bara.Man kan även få notis/larm när man använt den säg 1 timma eller så. Väldigt spännande när man får det där larmet och bara "Vhaaaaa, har jag använt den 1 timma redan"!

Ha en fin vecka kära du,

stor kramSvar: Det är så mysigt med funderingar och diskussioner - det blir sällan som man tänkt sig från början, haha! Hoppas ni hittar något fiffigt sätt att få sovrummet att smälta ihop med resten!
Alltså TACK för detta tips, har hjälpt mig att minska ner mobiltiden med hälften på en vecka!! Får panik varje gång det gått 20 minuter nu och slänger förtvivlat bort telefonen till något avlägset hörn, funkar prima, haha!
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress