Veckan som gått - vecka 5
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
Kök från Elecrolux Home i Skellefteå
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
 
I veckan har vi städat klart nedervåningen på huset. Hallen med alla verktyg är prydlig och fin, köket är helt tomt, blivande toa/tvättstuga/kontor är också urstädat och i sovrummet har vi tryckt in allt som ska köras till återvinningcentralen. Tanken är att börja ta upp plankgolven snart. Förutom det har vi funderat mycket på köket. Vi håller fortfarande på med planlösningen och efter att ha besökt Electrolux Home inne i stan har vi fått många nya idéer. Vi blev ganska sålda på att ha en bänkskiva i sten istället för i trä. Detta med överskåp eller inte diskuterades förstås och vi har också funderat om kökssoffan möjligen gör sig bättre uppe i hallen än i vårt kök. Många nya funderingar med andra ord. Tur att vi än så länge har gott om tid att bestämma oss.
 
Fapriola fick vårkänslor under en promenad
 
» Veckans hästaktivitet
 
Jag har ridit mitt bästa dressyrpass på Årvak någonsin (vilken känsla!!). Red barbacka på svärfars snötäckta stubbåker och tränade övergångar på volt. Han blev så mjuk och fin, hade verkligen ingenting i handen. Sedan provade jag att galoppera på volt, han tog vänster och höger galop helt klockrent och sedan kunde jag rulla varv efter varv på volten, kanske kom en liten glädjetår. Annars bjöd Fapriola på riktigta vårkänslor under en solig pormenad. Älskade ponny.
 
» Veckans tips
 
I veckan kommer jag bara att tipsa om ett så himla viktigt inlägg. Döden väntar inte på någon. Gav mig rysningar.

Bild tagen från köksfönstret en magisk afton
 
» Livet i veckan
Om förra veckans liv var stressigt så har denna veckan varit magisk. Jag har hunnit mycket på mitt exjobb och är nöjd med det jag gjort hittills. Har gått fins promenader på skaren med morgonsolen i ansiktet, träffat båda mina systrar och min bästa barndomsvän över en fika. Bilstrulet kvarstår men det är ingenting när man sätter det i perspektiv till annat. En kväll samlades 3/4 (Maria vi saknade er !) av Fredriks syskonskara och lagade mat till svärmor som fyllde år, hon är så varm och godhjärtad och jag var så glad över den kvällen, nu när jag inte pendlar hela veckorna så kan jag äntligen umgås mer med nära och kära. Jag har lagat ordentlig mat, fått frisk luft och vårdat relationer. Tiden har gått så sakta på ett bra sätt och jag känner inte den där obehagliga känslan av att livet rinner en ur händerna. Jag har bloggat massor då min inspiration fullkomligt sprakat i mig. Precis såhär vill jag leva mina veckor. Effektiv på jobbfronten och väldigt lugn, avslappnad och avskalad på fritiden.
 
Paus under lunchpromenaden.
 
» Veckans funderingar
 
I veckan har jag tänkt mycket på Trollfrej, min vän. Och med det kommer tankar på Årvak. Så tacksam över honom. Vad skulle jag gjort utan dessa fina hästar i mitt liv?
 
» Veckans blogg/insta
Jag tycker att orden har fastnat lite i mig på senaste. Jag brukar älska att skriva men jag gissar att min stressiga höst dödade lite av min kreativitet. Så trots att jag var väldigt ledsen när jag skrev inlägget så är detta inlägget jag tycker är värt att nämna. Om sorg och kärlek som vuxit ur sorgen.
 
 
Avslutar med två bilder från en morgon i skogen med F. Så glad att få dela livet med honom.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress