Mina tio bästa Instagrambilder 2016
Vi har tagit ett kliv in i februari och 2016 börjar kännas en bit bort. MEN jag har ju ännu inte visat mina bästa instagrambilder 2016 (enligt er då), så det tänkte jag göra nu. KUL att så många hittade till backen 2016, min tanke med min Instagram var från början inte att få många följare, men nu tycker jag att det blir roligare och roligare att vara landsbygdens röst och ett ansikte utåt för livet på landet. Inga konstigheter med andra ord.
 
Nr 9. Detta är en film på mig och Årvak när vi leker i snön. Ni vet det där bandet jag pratade om tidigare i veckan, det blir starkare och starkare varje gång vi göra något sånt här. Älskar att umgås och leka med honom.
Nr 8. Här är jag och en bröbit. Tvekade lite om jag verkligen skulle lägga upp denna posiga bild. MEN jag var så stolt över min bedrift att baka eget bröd i vår egna bagarstuga så jag la upp den ändå.
Nr 7. Årvak i vinterdimman. Älskar denna bild.
Nr 6. Norrsken slår aldrig fel. Oktober bjöd på så många fina norrsken.
Nr 5. Fapriola under novembersnön. Hon är söt som socker den här damen.
Nr 4. Jag summerade renoveringsåret lite och la upp denna bild till, tagen från en ridtur på Årvak.
Jag blir så l u g n av dessa pastellfärger.
Nr 3. Fredrik är ute och kör Fapriola. Det har aldrig hänt varken före eller efter denna bild togs men jag vet att det uppskattdes väldigt mycket. Det hugger till lite i mig vad jag saknar denna fluffiga snö.
Nr 2. Min personliga favorit någonsin. Bilden som spreds över hela Sverige. Jag älskar denna bilden just för att den kvällen var så speciell. Jag, Årvak och med oss i tankarna var Trollfrej och en annan ängel. Jag tänker ofta på de som lämnat oss när jag ser på norrsken. Jag skrek rakt ut flera gånger under denna kväll, jag har aldrig sett något liknande magisk norrsken.
Nr 1. Jag förstår inte hur vårt sneda, vinda lilla hus kan ha fått så många hjärtisar. Det måste ha blivit något fel på instagrams algoritmer/logaritmer (eller vad det nu kallas) denna dagen, haha. Det bor mycket kärlek i detta lilla hus.
.. och som en liten bonus, min egna favorit (nåja, efter norrskensbilden förstås). Jag visste inte att Trollfrej bara skulle leva i elva dagar till efter denna bilden. Men jag vet att jag kände mig så djupt rotat lyckig när jag tog bilden och stod och myste med mina killar. Denna stund får jag aldrig mera tillbaka och jag är  glad att den är dokumenterad. Så tack min lilla Instagram för det.
 
Vill du följa mig på Instagram så heter jag @Livetpabacken
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress