Livets första ~inspirationsinlägg~
För att få lite sprutt på min Instagram under februari så är jag med i en sån fancy ~fotoutmaning~, tänker att det är bra att tvinga fram lite kreativitet utimellan. Om inte annat så kommer en på nya saker att fotografera och visa. Som idag när jag sprang ut i Drömmen under tiden mitt snabbkaffe svalnade. På dagens utmaning skulle man visa sitt kök.
 
Lilltorpets kök är charmigt, lite snett, vint och luggslitet men jag gillar det, det är dock mycket svårfotograferat och just i denna stund när kaffekoppen svalnade och jag sprang ut i drömmen så hade jag dragit fram dammsugare, såpavatten, sopsorterat över hela golvet och hade disk över hela diskbänken. Jag har absolut ingenting mot att se sånt från andras hem, men jag känner ingen större kreativitet att visa min röra för andra heller (åh herregud vad jag går runt ämnet här känner jag) I ALLA FALL; HUR SOM HELST; detta är VÅRT (blivande) KÖK!
 
På Instagram skrev jag en text om hur jag tänkte mig att slutresultatet skulle bli. Men här tänkte jag visa några urklipp från min inspirationsmapp på Pinterest. Varsågoda;
 
OBS OBS OBS, jag har inte fotat dessa bilder (i wish, haha!) gå gärna in på länkarna och ~inspireras~
1 / 2
Mårbacka i terrakottakrukor, detta är en stark målbild jag har. Ljusrosa är finast förstås. Kökssoffan och den grå penelen är så fina tillsammans.
 
1 / 2
Porslinsho, bänkskivor i trä, gillar beslagen och speglarna på köksinredningen. Kökshanddukarna, timret.
 
1 / 2
Det rejäla, stabila köksbordet i trä (där man ryms många!), lampan i gammal stil som ändå är lite lagomt knasig. Naturmaterialen, rottingkorgen och känslan av att sätta ihop saker till stilleben så ögonen har något att vila på.
 
Om ni gillade detta inlägg så får ni gärna lämna en kommentar eller "Gilla" här nedanför.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress