~Inspirationsinlägg Kakelugn~
Jag blev så glad att ni var några stycken som klickat i "gilla" på inspirationsinlägget så jag tänker att jag kan fortsätta att visa lite tankar och funderingar för er.
 
Drömmen har två kakelugnar och två vedpsisar. Kakelugnarna ska definitift vara kvar, men ena vadspisen ska få hitta ett nytt syfte. Kakelugnarna är magiska. Den ena är rund och väldigt stilren, den kommer att stå i vårt blivande sovrum. Denna är rektangulär och den vackraste kakelugnen jag vet av. I detta rum kommer vi att ha "kontor" eller "bibliotek", ett mysigt rum med lite laungekänsla och i skåpet till höger om kakelugnen vill F göra ett lönnfack till sin whiskey, haha!
 
Detta är min största inspiration just nu (Klicka på länkarna för att komma till bildkällan);
1 / Denna bild fotade jag hemma hos min kompis Kajsa, SÅ JÄKLA FINT!
Framför ena kakelugnen vill vi ha någon sorts metall. Möjligen mässing eller silverfärgat. Gärna ganska matt / Framför den andra vill vi ha klinker. Förmodligen något diskret marrakech. Detta hemma hos Kajsa var så otroligt vackert.
 
1 / 2
En rejäl korg i järn eller rotting är så himla snyggt / Denna historia i gjutjärn (?) skulle gärna få bo hos mig, hunden med.
 
1 / 2
Jag gillar känslan i biblioteket, stilrent, öppna hyllor med myyycket böcker, den bruna korgen och en brun fåtölj. Kanske lite för avskalat för min smak, men med lite trägolv och panel/mysig tapet så blir det nog lantligare / Älskar mysfaktorn i detta rum. En fluffig fårfäll, flätad korg och en riktigt gammal spegeldörr med patina. Myskänsla.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress