Böcker, hästpussar och uppdatering på skolfronten
 
Vet ni vad? Jag har snart satt min sista potatis (höll jag på att säga..) nej men jag har snart pendlat klart mina resor till Umeå och universitetet. De senaste tre veckorna har jag varit på hemmaplan och skrivit exjobb (jag är alltså snart KLAR med mina universitetsstudier, det är OTROLIGT). Jag tror inte att det är så intressant att läsa om för er (för mig är det SÅ intressant och KUL), så jag tror att jag lämnar det så. Jag skriver alltså exjobb, har helt plötsligt en massa fritid (slipper fem (!!) timmars buss per dag). Idag var en sån dag jag började med poddis i öronen och promenad på skaren. Sedan gjorde jag skolgrejer förstås.
 Men sen, sen var det dags för lite redigt arbete och lantliv. Jag hämtade ved, tänka sig att detta var fem tallar på vår backe förr. Som nu är strålande ved. Tycker ved är så fint, och fint ord är det med. Ved.
Jag gillar att ta en lång lunch där mitt på dagen. Känner mig latast på jorden då, försöker vifta bort känslan och lära mig att ~leva i nuet~ och ~koppla av~, då läser jag gärna. Här i soffan med sprakande brasa och stickefilten.
 
Sedan fick jag ett enormt hästsug och kameran fick hänga med. Blev väldigt poppis. Så glad att bilderna är en bit ifrån också. Så syns det inte att jag är utan bh, har en stor fläck på tröjan och har en hel finn-familj på hakan. Hästarna bryr sig i vart fall inte, de älskar en så villkorslöst. (Kan förresten inte ta in hur stor Årvak ser ut här.)
Sedan läste/skrev jag lite till innan vi firade vi svärmor som fyller år idag (Grattis du godhjärtade, underbara människa), jag fick mysa med Fredriks systerson också, om februari ska vara såhär förtrollande härligt, så vill jag aldrig ha mars.
Sanne Brännström (warginna)

Ååh vad mysigt ni har det! Och skönt att slippa pendla mer, woho! Vet hur det känns, pendlade både till högstadiet och gymnasiet förr i tiden när jag bodde hemma i byn. Dock inte fem timmar per dag, men ändå! :)

Och heeeey, det är helt okej att vara utan BH! Vill slå ett slag för det, det är både skönt och helt legitimt att visa sig så. Är bara samhället som försöker tutta (HEHE) i oss annat... ;)

Svar: Ja pendling är ingen strålande syssla! Pendlade till gymnasiet med, en timme enkel väg, det är så skönt att lägga tiden på annat!
Ja men FÖRSTÅS! Så klantigt uttryckt av mig, menade mer att jag inte "klätt upp mig" som bilden kanske missvisade lite, var en riktig sån dag jag spenderade i solkiga träningstights och var inte så stylish som bilderna ljög om ;-) Tur du är klok!
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress