Nyårslöften här på bloggen

Nu är det midvintertid och dagarna känns så korta. Som att de inte ens hinner börja så är de slut. Dagarna fylls av saker. Bakar så många sorters julkakor jag bara orkar äta mellan varven. Jobbar på stora kontoret och får till några kanonpass på min fyrbenta, lurviga dressyrhäst. Vi eldar i kakelugnen och planerar livet i Drömmen.
 
Pratar om bjälklagsutformning. Städar bort spån från trossbotten och drar bort spik som inte ska vara kvar i fina timmerväggen. Försöker resonera oss fram till hur köket ska se ut. Vart överskåpen ska sitta. Hur många el-uttag man behöver i sovrum och skafferi. Är helt överens om hur utbyggnaden/glasverandan/entren ska se ut invändigt men blir gråhåriga över utsidan på den. Nästan precis allt är på ett ungefär bestämt. Ja så känns det, så säkert men så osäkert på samma gång.

Jag önskar att ni fick se mer, höra mer och hänga med mer. Vi (speciellt Fredrik) lägger ser så mycket tid på huset nu. Och det pyssas, pyntas, bakas och mys så mycket på backen att bara det skulle kunna fylla bloggen med inlägg efter inlägg. Men jag är ju så ofantligt dålig på att ta bilder i mörkret. Det får nog bli mitt nyårslöfte. Att våga bjuda på de fina - och mindre fina - vardagliga bilderna härifrån.
 
Men nu är det måndag och en ny, färsk vecka väntar. Älskar ändå nystarten varje måndag innebär. Och denna måndag är väldigt speciell. Det är bara tre små dagar efter denna jag ska jobba på kontoret och sedan ska jag vara ledig. Här ska snickras (byggas hönshus förstås), ridas i snön och djupandas skogsluft. Bara en sån sak, lediga dagar på pärlband att fylla med lantliv. När hände det senast?
 
Så i veckan ska ni få några hållbara tips av mig, få läsa några rader om katten Knut och sedan kör vi julspecial här. Med julfirande och allt vad det innebär. Åh, vilken fin tid vi har nu. Och sedan så får ni tjata lite på mig, om de där halv-fula bilderna från bjälklagsbyggande, husritningar på plöanlösningen jag utlovat och så. Tjata lite på mig, så jag kommer ihåg, att visa allt det där härliga som inte gör sig så bra på bild. Så säger vi så, att också det lite skrufsiga och kantstötta bilderna får lov att synas här i framtiden. Om ni tjatar lite så.
 
Nyårslöften blir det alltså. Som utlovat på instagram - mer film 2018 ! och nu utlovat på bloggen - mer byggbilder, mer kantstötta, skrufsiga bilder från nattsvara kvällar och gryniga morgnar. Det ska jag bjuda er på!
 
Stor kram till er alla. Och ta hand om er där ute.
 
 
#1 - - Viktoria Lundström:

Jaa, mer bilder. Ni lever ett rikt liv tillsammans du och Fredrik.

Svar: Ska verkligen göra mig bästa, att även lägga ut de mindre fina bilderna. För det är ju så kul att blogga :) Vi känner oss allt som oftast rika, livet på landet är bäst!
Isabell Lundberg

#2 - - Miriam:

Tjat, tjat 😉

Svar: Haha, älskar´t ;) :D
Isabell Lundberg

#3 - - Thea:

Hurra vad fint! Ser så mycket fram emot att följa med ännu ett år (lite mer aktivt). Och jag borde absolut haka på att dela med mig även av det brusiga, skruttiga, mörka. Det är ju ändå en del av hur halva året är. God jul fina du<3

Svar: Ja ellerhur, det tar emot lite att inte lägga upp "fina" bilder jämt, men som du säger, är ju hava året precis så grusigt och mörkt som det kan vara. Mer sånt åt folket! Kram och hoppas du haft en magisk, lugn och fridfull jul!
Isabell Lundberg