Julstöket är igång på backen!

 
Nu är julstöket igång på backen. I torsdags hivade jag fram dammsugare, skurvatten, såpa och trasor för att starta igång adventsstädningen. Stökade på med ljusslingor, dukar och ljusstakar, Så nu börjar det vara adventsfint här. Jag går runt med en julkänsla inom mig som jag inte känt på flera år. Åh, vad härligt det ska bli med december.
 
Jag är så tacksam att det för första gången på väldigt länge känns som en hemmajul. För två år sedan var vi i värmen i Thailand (vilket var underbart) och förra året blev liksom inklämt och oplanerat. Jag bloggade inte på hela november och december förra året och kände mig ganska nere och less på Umeå-livet. Men i år. I år är det hemmajul med massor med familjetid. Har tagit långledigt över jul och nyår. För det har jag gjort mig förtjänt av. Himlar så ljuvligt. Så nu är det igång, julstöket med allt vad det innebär.
 
...
 
Men mitt i allt fina, så har jag tankarna hos mina vänner, stjärnsystarna mina, som har det väldigt tufft nu. Jag lider med dem och har helt tappat orden för vad de går igenom. Älskade vänner.
#1 - - Josefine:

men åh så mycket snö och så mysigt! Här i skåne är det bara regn och blåst!

Svar: Tack snälla :) Ja det är nackdelen med södra sverige, men här uppe i norr har vi gott om det vita guldet :)
Isabell Lundberg

#2 - - Ulrika:

underbart stämningsfulla bilder, filmiska. blir avis på snön! nackdelen med att ha flyttat söderut. det där är ju så vackert...

Svar: Ja snön gör mig så glad! Trots skottning och annat. Så ljust och fint, så blir det så härligt tyst av den med <3 Kram
Isabell Lundberg

#3 - - Moa:

Så mysigt med december och jul! Nu fattas bara snön, i alla fall här i Stockholm! Ha en trevlig helg fina du och missa inte min adventskalender-giveaway i bloggen, Kram!

Svar: Här har vi gott om snö, så härligt:) God fortsättning till dig!
Isabell Lundberg