Att bara vara människa & ha egentid

Det är nästan midnatt och snön töar från hustaken på backen. Kom nästan precis in från stallet, har borrat in ansiktet i hästarnas pälsar och pratat med dem om allt och inget. Ventilerat allt. Skrattat åt deras upptåg och djupandats. Tidigt imorse fick himlen en ny ängel. Och mina stjärnsystrar förlorade sin mamma. Och det gör så ont i mig att de måste gå igenom allt detta. Jag tänkte först vara tyst ytterligare några dagar, har liksom haft tankarna helt på annat håll på senaste. Men sedan tänkte jag, att jag är ju inte mer än människa ändå. Ni får liksom hänga med i livets upp och ner. I lyckorus och sorg. Och nu, ja just nu, känns det sorgligt. Jag vet inte vad jag ska säga mer än så. Men då vet ni. Att tankarna finns hos De som behöver dem ikväll. Så är det.
 
Annars då. F packade väskan igår och tog första flyget söderut imorse. Snöstormen hade fullkomligt kräkts ut snö på vår backe. Det hanns med både fastkörning och inringning av skottar-svärfar imorse. Ofta sådär - som en cirkus. Jag jobbade lite längre än lovligt på en fredag och handlade sedan två kassar med mat inför helgen. Körde hemåt, tog sats upp för backen och parkerade bilen i garaget. Där ska den få stå. Så nu är det egentid som väntar. Hela helgen lång. Och jag tror inte att det hade kunnat komma mer lägligt. Hur mycket jag än älskar tillsammanstiden så är dessa timmar fyllda med egentid inte alls dåliga. Speciellt nu, när huvudet känns fullt med tankar och så.
 
Jag ser framför mig hur jag pysslar runt på gården, stökar runt i förråden, tänder andra adventsljuset, klipper ihop de där filmerna jag tänkt på så länge, ser film, rider och kelar med hästar och beställer hem årets få julklappar. Så jag slipper trängas med folk i stan. Hur jag fotograferar bild efter bild här hemma. Det är ju så rogivande. Och jag har som vanligt, så mycket att visa. På sin höjd tar jag pappa med mig och åker till byggvaruhandeln inför mitt nästa projekt här hemma. Vill bara vara på backen nu och mysa runt. Så himla hemmakär. 
 
Så nu vet ni. Hur det är med det sorgsna hjärtat, egentiden och så.
Önskar er alla en jättemysig helg. Ta hand om er.
#1 - - Emmeli:

Beklagar sorgen så. <3
Hoppas innerligt du haft en hjärtegod helg. KRAM

Svar: Tack snälla <3 Kram till dig !
Isabell Lundberg

#2 - - thea:

<3 <3
läste i inlägget ovan att du blev sjuk också, krya på dig. hoppas kropp och hjärta mår bra snart igen <3

Svar: Tack snälla du, nu mår jag bättre <3 Livet, helt enkelt <3
Isabell Lundberg