Andra advent

(null)
Andra advent idag. Hade så himla höga förhoppningar på denna helg. Skulle rida och dra hem granris till hästarna, sätta upp hyllor i sadelkammaren och göra praliner. Istället har jag varit inomhus och varit krasslig prick hela helgen. Varit som i en dimma och sovit, tupplurat, frusit, svettats och varit svimfärdig om vartannat. Nu känns det lite bättre. Vilken bortkastad helg.

Jag är överlag dålig på att ta det lugnt. Blir stressad av att vara stilla och vara inne. Mår så bra där ute bland arbetet och stallsysslorna. Men ibland så, säger kroppen stopp. Och det är lite nyttigt det med. Att hinna känna efter och tänka på hur livet ser ut i stort och smått. Allt från hur jag bloggar/instagrammar och kan förbättra innehållet här. Till hur Årvar och jag ska utvecklas nästa år. Och slutligen drömmar om lugna helger i Drömmen. Ja, högt och lågt helt enkelt.

Framför mig ligger en orörd vecka. En av de sista på året. Tänker att det blir en bra vecka det här. Med julbord, häng med pappa och en massa tid att hinna det jag inte hann i helgen. Bara alla baciller och virus håller sig på avstånd så. Så stoppar vi den här helgen långt bort någonstans där den är svår att hitta åt och blickar framåt mot nya äventyr.