Veckan som gått - vecka 16
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
I veckan har jag städat bort all bråta under trossbotten (massor med metall, konserver, glasburkar/-flaskor och annat smått och gott såsom denna DDT här ovan) och Fredrik har rivit ut trossbotten i vårt blivande sovrum. Nu är alltså trossbotten på hela nedervåningen borta och härnest kommer att ta bort allt organiskt material (sågspån och liknande) och stenarna som känns ok att kånka runt på. Vi har sedan någon vecka tillbaka beställt nya golvåsar men inte fått besked om när de kommer. Ritning till rörmokaren är också inlämnas och just nu väntar vi mest på en massa, spännande besked kring huset och gården. Vi har också rensat ut grovsopor ut förråden, det var verkligen välbehövligt och vi börjar nu ha en bild av hur vi vill ha det i våra ekonomibygnader framöver.
 
 
» Veckans hästaktivitet
Har varit så mycket med hästarna i veckan, så efterlängtat! Bäst var helt klart att rida ut i skogen på Årvak och ha Fapri med som handhäst. Vi travade och galopperade nästan hela skogsbilvägen och Fapri tog täten flera gånger och jag skrattade utöver mig i sadeln. Ibland fick jag säga ifrån på skarpen till henne, speciellt när hon envisades att slå bakut mot mina fötter flera gånger, aja baja ponnyskrutt!
 
 
» Veckans tips
1. Mady by Mary gör magisk, vegetarisk tacos, måste prova!
2. Lillafrun gör vaniljbullar & rawfoodkaka jag vill prova!
3. Therese & Marcus tipsar om charmigt hus
 
 
» Livet i veckan
I veckan har jag haft det så ljuvligt. Jag har fortsatt varit på min drömmiga praktik och ägnat kvällarna åt exjobbsskrivande, mys med hästarna, ridturer, pyssel på gården och mycket mer. Har träffat både mina föräldrar, svärföräldrarna och haft vänner här på middag. Ett topperecept på en fin vecka med andra ord. Hade en sån sjukt härlig helg också, bara att njuta så länge det varar.
 
 
» Veckans funderingar
I veckan har jag tänkt så att hjärnan kokat. Ni vet sånna beslut som får hjärtat att dunka och handflatorna att bli fuktiga, de är så läskiga men genererar ofta i något mycket fint.
Emmeli

Älskar att kika in här!! Och du kommer inte ångra dig angående provbakande av recept ;) kram till dig och ha en fortsatt fin vecka kloka, fina och inspirerande du!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress