Veckan som gått - vecka 15
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
I veckan har drömmen vilat. Vi har poserat med stora leenden i huset för en tidnings räkning men inte så mycket mer än så. Fullt fokus på påskfirande och familjehäng.
 
 
» Veckans hästaktivitet
Att kunna rida ut med mitt lyckopiller Amalia och hennes häst Alfred, vi har så himla kul ihop och våra hästar verkar gilla sällskapet av varandra. Sån tur jag har som har en tjej som henne i min by som dessutom älskar hästar lika mycket som jag!
 
 
» Veckans tips
1. En av mina favoritinstagrammare, Nina, har börjat blogga, läs här!
2. Mitt sug efter egna höns blev inte mindre av Claras inlägg.
3. Alltid så tänkvärt från Sofia.
 
 
 
» Livet i veckan
Fullt ös medvetslös ännu en vecka. I måndags var det fotografering för en tidning (hojtar när den kommer), i tisdags åt vi pizza och målade i min äldsta systers nya lägenhet. I onsdags var vi i ladugården hela kvällen och i torsdags åkte F till fjällen medan jag red med Amalia, köpte hem skräpmat, bjöd byns alla påskkärringar på godis och såg film tills jag somnade i soffan (fem minuter in i Notting hill). Sedan blev det påsk med fredag-lördag utanför Burträsk hos mamma och pappa med mina systrar, systerdöttrar, svåger, faster med man och katterna förstås. Somnade i sked med Knuts mamma efter gudomlig påskmiddag och några rövinsglas. Så har jag ringt och sagt upp mig från min fasta tjänst på snickeriet för att jobba som utvecklingsingenjör (till att börja med tre månader) vilket känns så himla stort, spännande och pirrigt. Så stolt över mig själv. Kommande veckan ska jag lära mig att säga nej, nej, nej till alla aktiviteter och ja, ja, ja till lantliv. Och exjobb som måste bli klart snart.
 
 
» Veckans funderingar
Har tänkt massor på min blogg och instagram och börjat planera utvecklingen framöver. Det gäller bara att våga. Inte låta jante sätta käppar i hjulen för en. Det är ju så himla kul med text och bild. Lovar er lite mer inlägg från landet kommande tiden i alla fall, vi börjar så!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress