Veckan som gått - vecka 13 & 14
Under 2017 kommer jag att summera mina veckor. En kort uppdatering om vad som skett under veckan som gått med lite ovisade bilder.
 
 
» Veckans renovering/Drömmenfundering
Dessa två veckor som hunnit rusa förbi har vi brutit upp trossbotten i två rum (köket och "salen" som kommer att delas till tre rum), jag har börjat rensa bort konserver, glasflaskor och annat skrot som låg under trossbotten. Fredrik har eldat upp höget med träbråte som inte gick att återanvända, det gäller att passa på innan det blir torrt ute. Vi har rivit mer tretex och Fredriks pappa har varit hos os en del och kört bort gammal tretex/tapet med traktorn och tagit hand om allt spån vi skottat i stora byggsäckar. Tycker ändå att vi har hyfsad ordning i kaoset. Extra kul var när grannarna med barn kom på besök i helgen, alltid lika mysigt när folk kommer till oss och vill kika på vårt projekt. Vi har lämnat ritningen på huset till rörmokaren som ska göra jordvärme/golvvärme och fått lite sånna saker gjort. Skönt att beta av.
 
 
» Veckans hästaktivitet
Bästa var körturen på närmare en mil när Fredrik följde med. Händer inte varje dag (vecka, månad, år, haha!). Årvak skötte sig över förväntan då vi pumpade rockarden med kompressor på svärföräldrarnas gård.
 
 
» Veckans tips
2. Jag identifierar mig alltid väldigt mycket med underbara Lisa Lemke, läs hennes blogg vettja!
3. En mysig tjej som bland annat bloggar om deras husbygge, in och kommentera så kanske hon uppdaterar lite oftare :-)
 
 
» Livet i veckan
Mina två senaste veckorna har varit så himla drömmiga. Jag har varit på drömpraktiken och fått syssla med drömjobbet. Har prioriterart hemmet, hästarna och allt som är "på riktigt" och inte hunnit med Instagram/blogg/fotografering. Det ska nog lugna ner sig när jag kommer in i mitt nya liv. Det är hektiskt för vi har bokat upp många vardagskvällar med både det ena och det andra. Men det känns okay ändå, mer än okay. Är mest som en kurrande katt nu för tiden, så belåten och tillfreds. Det enda som ligger över mig nu är bokföringen och momsdeklarationen, men det ska nog gå fint det med. 
 
 
» Veckans funderingar
Av de senaste 2v gick 1,5 åt till att komma in i praktiken och allt vad det innebär. Efter i fredags med terrorattacken känns livet skört och jag vill helst stänga in alla jag tycker om på vår backe och baka kakor till allihopa.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress