Huvudet fullt av häst!Jösses vad jag andats hästar på senaste. Stallrenovering, hästarna hemma, framtidens hästfunderingar, jobbet, kompisar med hästar ja jag tror knappt jag haft en hästfri minut senaste tiden vilket syns överallt på min instagram/blogg/facebook.
 
Igår kom min syster och fotade mig och Årvar på stubbåkern. Bilderna blev fantastiska och älskade hästen bjöd till med ett riktigt kanonpass! Vi red Petras serpentiner som grund med Annas "avcoolings volter" och nu tror jag banne mig att vi börjar få till en arbetstrav! Sedan galopperade vi på volt för första gången någonsin, kom nästan en lyckotår där. Som vi kämpat ihop, jag med sittben som ska bytas, tummar som ska peka uppåt och han med kroppen och musklerna som ska användas på ett helt nytt sätt. Så kul när det går framåt. Älskade vännen min!
 
Nu är jag duschad, har ätit svampmackor och gjort klart inför ännu en fullspäckad vecka. Har så mycket att visa er och prata om här, min hjärna går på högvarv och jag älskar denna årstid, hela jag sprudlar !
 
Framöver tänker jag prata lite mer häst här, så kul att dokumentera vår vardag och våra framsteg. Vår väg från travekipage till ridekipage.
 
Kram!
Sofia // Hildas.se

Ja hästar! Vad härligt! <3
Jag är inte så mycket för att rida, men jag älskar hästar. Jag växte upp med hästar och älskade att vara i stallet med dem. Pyssla om dem, rykta och klappa. Och det bästa av allt var att lägga kinden och örat emot den varma hästkroppen. Och känna doften av häst. Det var härligt! :)
Kram Sofia

Svar: Så härligt det låter! Jag är den enda i familjen som håller på med hästar så jag har tagit varje tillfälle jag fått att kela med hästar, folk har alltid sagt att mitt intresse kommer att gå över men hittills blir det bara mer och mer häst för mig, världens klokaste djur! <3
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress