Drömmen i oktober
Nu har hösten svept förbi och lämnat backen utan löv och utan bombastiska färger. Vi är inne i mitten av oktober och än jobbar vi på i hög fart med huset. Fredrik och Pappa jobbar mest på huset och jag försöker göra allt runt omkring, det sista i stallet (vi gjöt nytt golv i fredags!!), städa i förråd, laga mat, göra fika och hjälpa till med allt de ber om.
Här är vi idag. Vi har fått isolering och liggande panel på alla gavlar. 5/10 fönster är insatta. 2,5 gavlar har även fått stående panel som förstås ska kapas i rätt längd och nästa år målas med toppfärg. Jag tycker att det är över förväntan fint!!
Är så otroligt nöjd med våra fönster vi valde. Vi hade tänkt snåla och välja fönster utan spröjs. Men tur att vi ändrade oss, det gör så mycket för helhetsintrycket. Är också väldigt nöjd med underspikningen och takfötterna.
På baksidan har vi dessutom flyttat två fönster. Snart är husets utsida klar (förutom glasverandan, det blir nästa år) och varenda gång jag ser huset blir jag glad. Vårt fina drömhus växer fram framför oss, snart är byggställningarna bortpackade och en vinter med mer vila och mindre jobb stundar.
Natalie

Åh, det är så roligt att se hur ni jobbar på Drömmenhuset! Det blir så fint! Jag vet inte om jag har sagt att vi kollade efter tomt i Skråmträsk innan vi bestämde oss för den vi har idag? En snäll man visade oss runt i byn och pekade mot er hus och sa "här är det några ungdomar i er ålder som kämpar på!". Det är verkligen magiskt vackert i Skråmträsk, och jag förstår att ni trivs bra där :)

Svar: Tack så jättemycket, så glad jag blir! :-)Nej det visste jag inte, så kul det hade varit om ni slagit rot här, då hade jag kunnat cykla över med en rövinsflaska ;-), åh så kul, det kanske var Pelle (Per-Olov)? Han är supermysig!
Isabell Lundberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress